Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ШАМПИОНИ: В ЦСКА не се занимават със съдийски скандали, а играят и побеждават.
ШАМПИОНИ: В ЦСКА не се занимават със съдийски скандали, а играят и побеждават.

 

 

ЦСКА за пореден път доказа, че е запазена марка в Европа!
Миналата година шампионите се класираха за четвъртфиналите на Шампионската лига - нещо, което не е правил нито един български тим! Тази година ЦСКА регистрира нов рекорд. Армейците отпаднаха от втората фаза на Шампионската лига, но добрите резултати ги пратиха на 1/4 финал във втория по сила клубен евротурнир - за Купата на CEV. Това също не е постигано от друг роден тим. Момчетата на Сашо Попов победиха с 3:2 отбора на "Зираатбанк", воден от бившия капитан на националния отбор Пламен Константинов. Така ЦСКА е на крачка от друго историческо постижение за българския клубен мъжки волейбол - класиране на полуфинал.
"Очаквах, че ще бъде труден мач, но имах вътрешното усещане, че момчетата ще победят! Надявам се, че ще победим и на реванша в "Анкара". Ще се радвам, ако българите, живеещи там, ни подкрепят в залата. Хубаво е, че в последния момент успяхме да се договорим с Канал 3 и те ще излъчат и реванша", сподели пред "168 часа" собственикът на ЦСКА Георги Георгиев.
Той не пожела да навлиза в подробности за съдийството, довело до изгонването на Константинов от треньорската пейка. Гибона заяви, че съдийските отсъждания били "поръчкови" и заяви "този мач отива в CEV".
"Уважавам Пламен Константинов, може би е нормално, че беше толкова изнервен. Негово право е да сезира, когото иска, щом се чувства ощетен. Факт е, че и ЦСКА беше ощетен от съдийски решения в петия гейм, но не виждаме смисъл да се оплакваме. ЦСКА никога не е влиял на съдийски отсъждания. Ние просто си играем нашата игра!", допълни Георгиев.
След мача момчетата отпразнуваха победата в ресторанта на собственика си в столичния квартал "Изток". След полунощ поздравленията заваляха най-вече за Ясер Портуондо, който имаше рожден ден. "Благодаря на всички за страхотните пожелания. Българските фенове са уникални!", коментира пред "168 часа" щастливият Портуондо.

Наскоро "168 часа" разказа как Стоян Самунев и малката му дъщеричка Елеонора са големи почитатели на музиката на Ясер. Сега Портуондо върна жеста. "Малката е страхотна. Има невероятно чувство за ритъм, музиката е в кръвта й", сподели усмихнато волейболистът.

СКАНДАЛ: Пламен се изпокара със съдиите и бе изгонен от треньорското място.
СКАНДАЛ: Пламен се изпокара със съдиите и бе изгонен от треньорското място.