Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Това се случва, когато едно правителство вампиряса напълно и нарочно излъчва паникьосващи и дезориентиращи послания към обществото, което вече е напълно объркано и не може да хване цаката на това какво е законно при #Brexit.
Британски училища разпращат на семействата на европейските си ученици заплашителни и напълно неверни писма, настояващи, че след 31 октомври тази година, след месец и нещо, ако детето няма Уседнал статут, вече няма право да идва на училище.

Срокът за кандидатстване е... 31 декември 2020. Но вече никой във Великобритания не е в състояние да следи за някакви си факти. Най-лесно е да направим де що видим чужденец - или чужденче, за изчерпателност - превантивно нелегален.

Това ще се случва тепърва, повсеместно. Напълно законни права ще бъдат произволно отнемани от европейци, живеещи в Кралството - защото институциите масово са в колапс и нямат никаква представа как да оперират в безкислородния вакуум, създаден от една партия, която би жертвала всичко и всички за оцеляването си.

*От фейсбук!