Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Инстаграм/xx_efu
СНИМКА: Инстаграм/xx_efu

Синът на Анджелина Джоли Мадокс е готов да започне първата си година в университет.

Кадри от първия ден в университет на тийнейджъра, който ще посещава Йонсей в Южна Корея, за да изучава биохимия, и неговата световноизвестна майка се появиха в социалните мрежи.

На въпрос колко дълго тя планира да остане в Южна Корея, Джоли отговори: „Тръгвам си днес“.

"Опитвам се да не плача", добави 44-годишната актриса и посочи леко смутения Мадокс.

Тя обаче няма да бъде единствената, която ще тъжи, защото Мадокс е страшно близък с всичките си братя и сестри - Пакс, Захара, Шайло, Вивиан и Нокс. Всички те се надяват, че ще имат възможността да го посетят във висшето учебно заведение.

През 2001 г. Джоли осинови родения в Камбоджа Мадокс. Когато го взе със себе си в Америка, той бе едва на 7 месеца и макар животът му досега да е преминал основно в САЩ, той няколко пъти е посещавал родината си.

През 2017 г. Анджелина за първи път говори публично за бъдещето на сина си. След като едва на 15-годишна възраст той стана изпълнителен продуцент на филма "Първо убиха баща ми: Една дъщеря на Камбоджа си спомня", актрисата беше попитана в интервю дали е на мнение, че той ще работи в Холивуд. Тогава тя заяви, че предвид усърдната му работа по продукцията, най-вероятно ще бъде точно така. Но днес той опроверга думите ѝ, тръгвайки по собствен път, далеч от големите киностудиа.