Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Той е наставник на принца за секса и връзките с жените

Документи на ФБР разкриват, че Лорд Маунтбатън е бил гей

Нови документи на ФБР обявиха една от най-важните личности за принц Чарлз в блудство с млади момчета. Лорд Маунтбатън е съществена част от живота на престолонаследника на Великобритания през годините. Той се изявява като негов ментор, а принцът го нарича "дядото, когото никога не съм имал".

Досега името на бившия военен Луис Маунтбатън се свързваше единствено с близкото му приятелство с принц Чарлз, английската аристокрация и военните операции, в които е участвал.

Новооткрити от ФБР документи обаче съобщават, че лорд Маунтбатън е бил гей, който често е бил привличан от по-млади момчета. Фактите за личния живот на Маунтбатън са събирани с години, а според тях често лицата, с които си е позволявал да спи, са били непълнолетни. През годините лордът неведнъж шокираше страната си, говорейки открито за секс. В английската аристокрация името му се свързваше с неутолими сексуални апетити, предизвикани отчасти от един негов коментар. По време на интервю Луис Маунтбатън споделя: "Двамата със съпругата ми прекарахме целия си семеен живот, влизайки в леглата на други хора".

През годините близки до лорда също са си позволявали да нарушават мълчанието си. През 1948 г. бившият му шофьор Рон Перкс споделя, че шефът му е имал една любима дестинация. Маунтбатън обичал да посещава "Червената къща" край Рабат, която за времето си била известна като гей бардак, използван от висши военноморски офицери. Той често оставял лорда там и го прибирал след дълги часове престой.

През последните години много изследователи са се опитвали да проследят тайния живот на ментора на принц Чарлз. За съжаление, много бележки за сексуалността на лорда са унищожени или редактирани.

Експерти дори стигат до заключението, че мъж с ненаситни сексуални желания като лорд Маунтбатън е негоден да ръководи военни операции, и се учудват, че до последно са му поверявани такива.

За странния личен живот на важната военна личност научават и други. Американските шпиони започват да събират разузнавателни данни за личния живот на Маунтбатън, след като по време на Втората световна война той е станал върховен съюзнически командир на Югоизточна Азия. Така се появяват и документите, в които ФБР разкрива, че в действителност един от най-важните мъже в Англия е бил гей, който често се е възползвал от положението си и е преспивал с по-млади офицери.

Луис Маунтбатън е роден на 25 юни 1900 г. в Уиндзор, Великобритания, като принц Луис фон Батенберг. Той е син на принц Лудвиг Александър фон Батенберг, брат на княз Александър I Батенберг.

По време на Първата световна война баща му, който също е адмирал от английския флот, променя името на фамилията от немски Батенберг на английски Маунтбатън. Оттогава започва да се нарича Луис Маунтбатън. Той е вуйчо на Единбургския херцог Филип, съпруг на британската кралица Елизабет II.

Дълги години именно лорд Луис Маунтбатън е бил наставник на принц Чарлз по отношение на секса и връзките с жените. Той дори искал да го ожени за своята внучка лейди Аманда Елингуорт. Според документален филм на английския канал "Кралската къща Уиндзор", лорд Луис Маунтбатън в продължение на години тайно обучавал и подготвял Аманда за това да бъде бъдещата кралица на Великобритания.

Тя била с девет години по-млада от Чарлз, а двамата били много близки. През 1977 година двамата били заедно на пътуване до Карибите. Именно там Чарлз предложил брак на Аманда. Тя шокирала всички с отказа си. Според близки до двамата причина за отказа й бил, че двамата са по-скоро като брат и сестра, а не като любовници.

Веднага след това лорд Луис Маунтбатън посъветвал принц Чарлз да се отдаде на "безкрайни забавления с жени" и да "опита всичките си сексуални желания и апетити", преди да улегне и да се ожени. Младият принц последвал съвета му – имал няколко приятелки преди брака си с Даяна.

Двамата се запознават през февруари 1981 г. и се женят на 29 юли 1981 г. Развеждат се обаче през 1996 г.

Чарлз винаги е приемал лорд Маунтбатън за свой дядо, тъй като неговият истински дядо – крал Джордж VI, е починал още когато принцът бил на три години.

Лорд Маунтбатън така и не видял своя любим Чарлз женен, тъй като бил убит при бомбен атентат на 29 август 1979 г. в Слайгоу, Ирландия. Атентатът е извършен от активист на ИРА, който поставя бомба в лодката, с която лордът и семейството му се разхождат край брега на Слайгоу.