Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Химическа кастрация за изнасилвачите

Въпреки че ми е супер трудно, ще се опитам да не бъда емоционален и да не използвам тежки думи.. Но имам мнение по темата и бих искал да го чуят всички!

Не съм убеден, че има нужда да се връща смъртното наказание, защото това е едно бързо бягство на гадове, които не заслужават това!

Но съм убеден, че има нужда спешно да се гласуват промени в закона и да се промени и отношението на самите нас към всичко случващо се около нас.

- Не съм специалист по наказателно право, но моля ви, премахнете от закона тая тъпа точка, по която криминално проявен, като се признае за виновен и директно една трета от присъдата пада надолу !!

- Да има безапелативна хирургическа кастрация за изнасилвачите.

- Ние гражданите да бъдем будни и активни (както е в останалата част на Европа между другото) и да подаваме сигнал ВИНАГИ, когато се съмняваме в някой индивид около нас. Не трябва да оставяме опасните малоумници да имат шанс да убиват, газят или изнасилват.

- Полицията да действа и при малко съмнение или сигнал ..и да наблюдава контингента си с криминални регистрации. Аман от такива, за които се знае какви са и въпреки това необезпокоявано продължават да дерибействат!!

От кого зависи тези хора да не си помислят да правят гадости??? Не е само от държавата ...и от самите нас зависи!

Повечето пъти се правим, че не ги забелязваме и нас това не ни засяга. А не е така. Утре следващите пострадали ще са може би нашите близки..

Трябва ние да ги тормозим, не те нас !! :(

От фейсбук