Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Скъпи приятели,

Телевизията е чудо, което пропускам постоянно.

Тази сутрин, обаче, пуснах Нова телевизия и докато пия кафе и върша някакви неща, се загледах в актуалностите на света.

Хиляди българи заклещени на Самотраки в незабравим финал на ваканцията, докато хиляди българи щурмуват Троянския манастир, защото е Голяма Богородица.

Хиляди секунди от живота ми, за да изчакам патриарх Неофит да формира цяла фраза, докато тръпна, че ще изгуби съзнание и живота си, като цяло, преди да успее да ни извести, че трябва да следваме примера на Дева Мария.

Самоотвержен репортер спира жена да я пита какво чудо иска от Дева Мария и тая жена вика "Здрави!" (здраве). Репортерът не е доволен, пак я пита за некаква страшна магия, която можем да изкрънкаме от Девата. "Здрави, здрави!", настоява жената. Много проста жена, никаква фантазия, но репортерът направи каквото можа.

Изобщо, ефирът е изпълнен с православие и тук таме малко мафия, малко наркотици, малко чики-рики.

Внезапно се появява международна икономическа новина. Срив на борсите. Представител на Гербер Кавазаки ни информира, че политиката на Тръмп е пагубна за световната икономика. Изглеждаше скъпо облечен. Не беше с каскет и петолъчка на ревера. Каза, че и европейската икономика била катастрофа. И Брекзита не му харесва. "Здрави да има", си викам, "Много ти разбира американската балалайка, чукундур".

Изобщо, напрегнах се от всички тези хора, които вървят по Гърция, по Троян, по Уолстрийт, по заведения да трошат маси и реших да сменя канала и хоп!!!!

Повторение на История Беге!!!

Въпрос от зрител!!!!

"Вярно ли е, че Панайот Хитов е разказвал как Георги Раковски е обикалял града с файтон, скъпо облечен и с по една жена на всяко коляно?"

*От фейсбук!