Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Фандъкова: В добро здраве съм и трудно се уморявам Йорданка Фандъкова Снимка: Архив

В добро здраве съм и трудно се уморявам. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова за предстоящите местни избори.

"Изборите предстоят, те са изключително важни за развитието на града и за продължаване промяната на града", каза Фандъкова и добави, че се подготвят сериозно, а решението дали ще се кандидатира за кмет на София ще обяви по-късно.

"Моето лично решение ще взема и ще обявя през септември", поясни тя. Фандъкова каза още, че непрекъснато чува, че е взела решение, което не е вярно. "Чувам непрекъснато и чета, че съм била уморена. Мен ме мотивира работата", обясни тя и добави, че все още има сили и амбиция да си свърши работата.

"Ежедневно се срещам с хората", добави кметът. Тя каза, че се е срещнала с жителите на село Кокаляне, където се извършват редица дейности. "Коментирахме проблемите на селото. Там правим нови улици, детска площадка, предстои да предоставим стадиона за ползване на местния спортен клуб. В диалог съм с хората", подчерта Фандъкова връзката си с хората. По думите и тече усилена подготовка и се готвят нови идеи.

"Подготвяме се, така че като се изправим пред хората, да се изправим с нови идеи, с достатъчно опит, енергия и с обновен екип", коментира тя. Йорданка Фандъкова добави, че работата в големия град никога не спира и всеки, който има планове да се занимава с политика, трябва да знае, че това е много работа.

"Септември ще обява решението си и подготовката за изборите, и новите проекти", още веднъж каза тя и подчерта, че промяната на града трябва да продължи, тъй като хората очакват нещата да се случват по-бързо. "Те се случват само когато подготвяш проектите, когато работиш, когато контролираш", заяви Фандъкова.