Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мисля си, колко вредно същество е ШЕПОТНИКЪТ!

Чуе нещо и бърза да го разнесе, като се услажда от впечатлението, което е направил пред другите. При това, не се задоволява само с чутото или видяното, но го разкрасява и допълва, докато историята придобие гротесков вид. Няма умора такова човече, то се зарежда с демонична енергия и търси нови жертви за репертоара си.

Пази Боже, да ти дойде в къщата някой шепотник! Посрещаш го, разговаряш приятелски с него, споделяш нещо с доверие, а после ще чуеш най-невероятни истории по твой адрес, които могат да внесат доста смут в семейството ти.

Ако го нямаше шепотникът, колко разводи биха се предотвратили, колко скандали на работното място биха се избегнали, колко разстроени души биха се спасили! Но това не радва шепотника, чуждото благополучие е скръб за него, докато подигравката и унижението на ближния го изпълват със злорадство.

Да се елиминира този екземпляр е почти невъзможно, той се размножава със светкавична бързина и се кипри с различни маски: добър роднина, верен приятел, колега, познат, съсед или просто случаен любопитко. Иди че отгатни, кой от тях е шепотник и кой - порядъчен човек?

Единственото средство за спасение е в самия теб - не пускай всеки у дома си и не споделяй личния си живот!

От фейсбук