Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Откакто Турция купи С-400, се наблюдава уникален феномен. Русофилите, които винаги са мразили Турция, понеже 500 години "са ни клали" и винаги са обичали Русия, която пък ни е освободила от този "гнет" сега са тотално сбъркани! В главата им се е образувала някаква невероятна каша, която е следствие на фундаментални за тяхното верую противоречия. Направо им прегряха чиповете!

Преди година думите на Ердоган: ""Всеки път го казвам - тези градове физически са разположени в границите на други страни, но те са част от нашите душевни граници", предизвикаха вълна от възмущение и русофилите повтаряха като латерни, че Турция ни е враг, срещу който можем да разчитаме единствено и само на Русия.

Лееха се съвети, да уважаваме и почитаме "братушките", щото само те милеят за нас като "православни братя славяни". Вайкаха се, че сме ги обидили с нашата неблагодарност и ако Турция ни посегне обидения "голям брат", може да ни обърне гръб. А сега какво стана? Мразените турци, купиха оръжия от обичаната Русия?! Путин, който те така боготворят, продаде оръжия на "изконния враг на България".

Тези, които смятахме за наши "братя" продадоха най-модерното си оръжие на нашия "изконен враг". Ами сега?! Сега същите, които ме убеждаваха, че ако не била Русия съм щяла да ходя с шалвари и фередже и синовете ми да бъдат обрязани, същите които ме пращаха в Анадола, щото съм "сквернила" българската история изведнъж прозряха някаква върховна мъдрост в действията на Ердоган и го величаят за смелите му действия срещу "краварите" отвъд океана.

Това ми напомня силно Соболевата акция, в която по заповед на Коминтерна се извършва агитация за присъединяването на България към Тристранния пакт. Ама пакта тогава бил четиристранен, щото включвал и СССР. Тогава СССР и Германия са още "приятели", заети са да си поделят Европа, а прословутия "антифашизъм" на нашите комунисти ще се роди чак след една година, когато Германия нападне СССР. Та и сега така - в името на Евразия и руските интереси нашите русофили станаха привърженици на Ердоган!

Колко лесно било от русофил да станеш туркофил...от патрЕотизАм.

От фейсбук