Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

/ Апетитните парцели на бившия треньор на ЦСКА са на първа линия на плажа

Бившият треньор на ЦСКА Любослав Пенев е на път да загуби имоти на стойност над 1 млн. лева. Частен съдебен изпълнител е обявил за публична продажба три апетитни парцела, намиращи се на брега на родното Черноморие.

Те са обявени за продажба преди няколко дни от бургаския частен съдебен изпълнител Илко Бакалов и се намират в с. Синеморец, община Царево, Бургаска област.

Първият имот е с площ 4750 кв. м и е в землището на с. Синеморец в местността Поляните. Началната цена на парцела е 380 000 лева. Вторият имот е с по-малка площ. Намира се в същата местност, а стартовата му цена е 355 440 лева.

Третият парцел е най-скъп. Той е с площ 4926 кв. м. Намира се в землището на с. Синеморец в местността Поляните. Началната му цена е е 394 080 лева.

Местността е особено популярно място, на което се издигат луксозни хотели през последните години. Интересът към земите там е особено голям, тъй като плажът в с. Синеморец се смята за един от най-чистите по Южното Черноморие.

За продажба на търг са пуснати имоти на Любо Пенев за повече от 1 милион лева. Много е вероятно на първия етап

да не се яви

нито един кандидат

Очаква се първоначалната цена на имотите да бъде свалена, за да се стигне до евентуална продажба. Имотите са пускани за продажба на няколко пъти през последните години, но не се е стигало до закупуването им. Обявлението от търга ще бъде направено на 29 юли и тогава ще стане ясно дали Пенев ще се раздели с апетитните си парцели.

От години в медийното пространство се носят слухове, че Любо Пенев в затънал в дългове. Според различни източници бившият треньор на националния отбор по футбол и на ЦСКА е теглил кредити от различни банки, които понякога не погасявал. Така се стигало до запориране на сметки и отнемане на имущество в полза на банката.

Финансовите проблеми на Пенев започват преди няколко години. Не е ясна точната сума на кредитите, които е теглил Пенев, но според различни източници те достигат 4 млн. лева. Сумата е теглена от различни фирми.

Колко фирми имаше регистрирани през годините Любослав Пенев, четете в печатното издание на "168 часа".