Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Риалити звездата от поредицата „София ден и нощ“ показва перфектни форми на плажа

Калина Кузманова, която изигра русата Галя в риалити сериала „София ден и нощ", е звездата в новата реклама на мастика „Пещера“. След като фолкпевицата Емануела във втората реклама за сезона основен обект на мъжките блянове е русокосата красавица. Тя става център на внимание и разговори в групата приятели на плажа.

„Играта свърши, но сезонът сега започва“ е култовата реплика на барманката Вики, изиграна от Калина Кузманова. Именно риалити героинята е облечена в бански с динен мотив, запазена марка в рекламите на мастика „Пещера“ още от времето на Галена, Емилия и Андреа. Калина не отстъпва по сексапил и перфектни форми на по-популярните си колежки, снимали се за анасоновата напитка, коментират от снимачния екип.

В момента Калина е една от най-желаните и оборотни риалити звезди. Критерий за това е изборът й за рекламно лице на известната марка алкохол, която през годините винаги се спира на най-нашумелите звезди.

Слоганът „Страст на кристали“ е сред най-популярните у нас, а мастика „Пещера“ е лидер по продажби и предпочитана марка в категорията на анасоновите продукти.

В първото видео за Сезона на дините 2019 главната роля имаше фолкпевицата Емануела, която разкри перфектни форми на плажа.

Целта на новата комуникация е да се представят малките удоволствия в живота за обикновения човек. Акцентът е доброто преживяване сред приятели, непринудените взаимоотношения, ситуации, които всеки е преживявал.

Провокативната реклама, в която Калина разхожда знойно тяло и черпи със студена диня, вече върви в национален ефир. Клипчето със сигурност ще привлича мъжкото внимание в рекламните паузи след 22 часа, когато е позволено рекламирането на алкохолни напитки.