Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Районният съд в Пазарджик постанови постоянна мярка за неотклонение " задържане под стража" за 43-годишния автокрадец Николай С. - Каската, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

Обвинението срещу криминално проявения и осъждан неколкократно за кражби на автомобили Каската е за противозаконно отнемане в Пазарджик на скъпо "Ауди"А7, собственост на китайски гражданин. Кражбата била извършена през юли, м.г., буквално броени минути след като китаеца паркирал автомобила си на пазарджишка улица.

Оперативен екип от местното полицейско управление се заел с разплитането на случая и не след дълго било установено, че колата е отмъкната от отявления автоджамбазин Николай -Каската. Започнало издирването на извършителя, което дало резултат едва преди няколко дни. Каската бил задържан в София от столични полицаи и предаден на полицията в Пазарджик. Николай С. -Каската е осъждан няколко пъти в Пловдив и София за кражби на скъпи возила, предимно от марките "БМВ" и "Ауди". Криминалните му регистрации за кражби и грабежи датират от 90-те години на миналия век.