Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Фолкпевицата демонстрира перфектни форми в рекламата на мастика „Пещера“

Фолкпевицата Емануела смени амплоато си - влезе в ролята на сластна плажна изкусителка. Тя играе в новия рекламен клип на мастика „Пещера“.

Анасоновата напитка е сред любимите на българските. А пък във видеото Емануела разсейва група приятели, които играят карти на плажа, като разкрива перфектни форми.

Нейна екранна партньорка е друга звезда – популярната от риалити сериала „София Ден и нощ“ по „Нова телевизия” Калина Кузманова. Тя се превъплъщава в барманка в плажно капанче.

В сюжета на видеото двете красавици скриват картите на групата мъже на плажа. Дамите влязоха много бързо в роли, което не е учудващо, като се има предвид сценичният им опит, а и са свикнали да са в центъра на мъжкото внимание, коментираха от продуцентския екип.

Кадрите за новата реклама са заснети на родното Черноморие в едни от първите топли летни дни. Локацията е избрана и подготвена специално за целите на двудневните снимки. Екипът, работил по цялостната организация и заснемането, е от над 50 души.

Целта на новото видео е да се покажат малките удоволствия и изкушения в живота за обикновения човек. Акцентът са доброто преживяване сред приятели, непринудените взаимоотношения, ситуациите, които всеки е преживявал.

Стилистиката на рекламата продължава лятната концепция на марката, наблягаща на горещия сезон, страстите на кристали и веселото настроение. Емблематичните бански на дини, запазена марка за рекламите на мастиката, присъстват и сега.

Емануела е поредната звезда, включена в комуникацията на мастика „Пещера“. През годините в тази роля са влизали Галена, Емилия и Андреа. В главниия мъжки образ пък са се превъплъщавали Мариан Вълев-Куката и Калин Врачански. В рекламите на анасоновата напитка са били и цял куп популярни модели, плеймейтки, риалити звезди и актриси.