Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: Pixabay
Източник: Pixabay

Всеки обича добрите сделки. Но, оказва се, че не всеки е наясно как да ги осъществи. Ние пък разбираме точно от това. Ако това не е достатъчна причина да ни се доверите, ето още три:

1. Няма ограничение за обяви. И са безплатни

Да, правилно сте разбрали, Bazar.bg е сайт, в който може напълно безплатно да качите неограничен брой продукти в различните видове категории всеки ден. Единствено от вас зависи колко ще бъдат вашите оферти. Ако имате голям брой стоки, именно нашата платформа ви дава възможност да разгърнете пълния си търговски потенциал. Бихте могли да се включвате в промоции, да предлагате гъвкави цени и да се възползвате от всички опции, които предлагаме. Изключително важно е също и да подготвите безупречни обяви, които да привлекат като магнит купувачите. А ако съумеете да създадете атрактивни описания и да използвате пълноценно възможностите на сайта за успешната си маркетингова стратегия, пъзелът е сглобен и успехът е въпрос на време.

2. Печелите пари, докато продавате

Знаете ли, че нашата платформа предлага мотивираща система с бонуси? Опциите са разнообразни и атрактивни:

Рейтинг

Профилът на всеки продавач има рейтинг, който се покачва с всяка успешна сделка. Колкото по-висок е този показател, толкова по-голямо е доверието, което се създава у клиентите. Изработихме тази система, както за да помогнем на нашите лоялни партньори да реализират повече продажби, така и за да улесним избора на крайните клиенти. Всеки предпочита да купува от доказал се търговец с добро реноме, отколкото от случаен непознат човек, чиято коректност няма как да бъде проверена предварително;

Бонуси

Рейтингът обаче не служи само за авторитет. Той може да ви донесе конкретни финансови бонуси. Всяка точка има и своята парична равностойност, която можете да използвате за да качвате платени публикации. Практиката показва, че с подобна реклама в пъти повишавате аудиторията до която достигате, и убедително изпреварвате конкуренцията;

Отстъпка при доставка

Без значение коя страна поема транспорта, изгодната доставка винаги е от значение. Независимо дали пратката е за ваша сметка, или ще бъде платена от купувача, определено има голямо значение дали тя ще е по стандартната тарифа или с намаление. За търговеца удовлетворението е много по-високо, когато знае, че ползва преференциални условия. За клиента пък това е допълнителна мотивация за поръчка: той е въодушевен от идеята, че ще вземе нещо, което си струва парите и то ще пристигне до него лесно евтино и бързо.

3. Хиляди сделки всеки ден

Фактите говорят

Това не е рекламен трик, а реален факт. Всеки ден Базар БГ е посещаван от стотици хиляди потребители. Някои от тях качват обяви на нашите страници. Други имат ясна идея какво им е нужно и търсят да го купят на добра цена. Трети пък разглеждат и набелязват интересни и изгодни находки, с които могат да се сдобият. А има и такива, които съчетават всички тези дейности. Резултатът: хиляди покупки ежедневно на стоки и услуги от всякакъв тип.

Несравнимо разнообразие

Категориите, които сме разработили, обхващат на практика всичко: дрехи и обувки, автомобили и аксесоари за тях, играчки, стоки за дома, недвижимо имущество, разнообразни услуги, туристически продукти… Няма как да изброим всичко. Човек може да разглежда интересни оферти една след друга в продължение на часове. Подобно изобилие е постижимо само във виртуалната мрежа.

Най-комфортното пазаруване

Няма по-удобно място за среща с клиенти от всички краища на България от нашия онлайн базар. Няма по-голямо разнообразие от това на нашата безкрайна витрина, която е достъпна за разглеждане директно на монитора на компютъра на клиента или на дисплея на неговия телефон.

Нима не си струва да се включите в тази търговска общност!? Заповядайте, възползвайте се от неустоимите възможности още днес!