Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Над 25 компании от различни сфери на икономиката бяха номинирани за тазгодишните отличия, а

„Агрион Инвест“ взе голямата награда в категорията „Растеж“ в престижните бизнес отличия „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България”. 

25 компании бяха номинирани за наградите на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, а в категорията „Растеж“ се надпреварваха 8 дружества от различни сфери на икономиката.

Вицепремиерът по икономическата и демографската политика Мариана Николова връчи наградата на изпълнителния директор на „Агрион Инвест” Анатоли Георгиев.

Бляскавата церемония събра над 400 представители на бизнеса, министър-председателя Бойко Борисов, министри, депутати.

„Впечатляващият ръст, който компанията постигна по всички ключови показатели, превръща Агрион“ в земеделски бранд номер 1 на България. „Тази награда ще бъде наш стимул да продължим да полагаме усилия в посока окрупняване на земеделската земя, подобряване на статута й и повишаване на нейната добавена стойност“, каза Анатоли Георгиев.

„Агрион“ предлага пълен набор от услуги, свързани със управлението на земеделски активи – инвестиции в земеделска собственост, покупко-продажба на поземлени имоти, тяхното управление и отдаване под наем и аренда, замени и други.

Земеделското дружество предоставя търговски и юридически консултации, безплатна оценка на земя и проверка на собственост и др. Компанията успешно въведе на пазара и палитра от финансови услуги, за кредитиране на арендатори и частни лица.

За 5 години, откакто е на българския пазар, „Агрион“ се наложи категорично като най-разпознаваемият и предпочитан земеделски бранд в България. Компанията въведе най-модерните и съвременни форми на управление на поземлени активи. „Агрион“ предложи уникален бизнес модел, което го превърна в предпочитаният партньор на земеделските производители.

„Агрион“ е първата българска компания, която изгради професионална верига от офиси на ключови точки в страната и въведе нови стандарти в земеделието, излизайки от анонимния модел на повечето посредници в бранша.

Дружеството се ползва с най-голямо доверие и се посочва от фермерите като предпочитан партньор при сделка. Независими проучвания показват, че всеки втори собственик на земя в България разпознава името на „Агрион“, а над 75% от собствениците на земя, които продават имота си ,посочват именно „Агрион“ като най-предпочитания и доверен партньор при сделка.