Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

УСПЕХ: Проф. Цветкова показва уникалния си речник с клетви и благословии.
УСПЕХ: Проф. Цветкова показва уникалния си речник с клетви и благословии.

 

 

 

"Измъчвам се много. Синът ми остарява пред очите ми.
Ужасно е изморен", заяви пред "168 часа" майката на транспортния министър Александър Цветков. Проф. Лилия Крумова-Цветкова се прочу в общественото пространство със своя уникален наръчник за "Българските благословии, пожелания и клетви". Ученият от БАН в продължение на четири години събира благословии и клетви от цялата страна. Тя очевидно е предала своята упоритост и на сина си, който изцяло се е отдал на работата си.
"Мъчно ми е, че Александър няма личен живот. Преди заедно с жена си всяка събота и неделя се отдаваха на хобито си да обикалят планинските пътища с един очукан джип. Сега нямат време за подобни забавления", продължава загрижената майка. Тя самата също не е пощадена от негативни емоции, след като Александър Цветков заема

престижната длъжност


"Хора постоянно ме молят за неща, които аз, естествено, не мога да изпълня. Опитвам се да отклоня опитите за ходатайство, но много се измъчвам. Не мога да кажа, че нещо положително се е променило в живота ми, откакто синът ми стана министър. Даже напротив. Много се притеснявам от скандали. Непрекъснато изживявам неговото министерстване", продължава ученият. Единственото, останало непроменено, откакто Александър Цветков е министър, са големите семейни събирания.