Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ангел Джамбазки Кадър: Нова телевизия
Ангел Джамбазки Кадър: Нова телевизия

Ако нямаше разделение, щяхме да бием ДПС, което би трябвало да е идеята на всеки един от нас. Но за съжаление нашите партньори вместо да се вгледат в големия политически враг, се биеха помежди си и си мереха резултата. Това каза водачът на листата на "ВМРО-БНД" за евроизборите Ангел Джамбазки от централата на партията.

Това го правят за втори път. Аз се чудя колко пъти човек трябва да натисне мотиката, тя да го перне по челото и той пак да я настъпва? Но това не е въпрос към нас, а към тези, които решиха да се борят, каза още Джамбазки. И обясни, че ако "Обединените патриоти" са били заедно са щели да имат два пъти по-висок резултат. Обърна се и към гласоподавателите на останалите патриоти и обясни, че те ще представляват и тях в ЕП. На въпроса какво е бъдещето на малката коалиция обясни: "това е въпрос на бъдещи разговори. Не мога да гадая, защото не знам дали някой няма да се обиди. Но след като право на политическата недалновидност да се явят заедно и да получат по един процент. Сега се надявам да гледат много по-далновидно, мъдро и трезво на ситуацията в държавата", каза още водачът на листата на ВМРО. Бе категоричен, че няма да допусне политически цирк, заради хората, които са му гласували доверие.

"Очаквах по-висока активност, защото всеки един български гражданин трябва да изразява своето мнение. В България гласуването е задължително и това означава, че е освен право е и дълг", каза още Джамбазки. И благодари на избирателите на ВМРО, които не са се поддали на разделението.

Надявам след преброяването да осъществим два мандата, което е напълно възможно, каза още Джамбазки.

Очаква се пресконференцията на ВМРО да започне малко след 21,30 ч.