Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ицо Хазарта Кадър: Би Ти Ви
Ицо Хазарта Кадър: Би Ти Ви

„Подготовката върви добре с много леко закъснение. Както един бивш министър-председател цар беше казал: „Накрая всичко се прави на изкуствено осветление”. И при мен е така. Но подготовката върви добре, в крайна сметка сме готови”, казва Хазарта в "Тази сутрин" по Би Ти Ви за първия си солов албум "Неправилен рап".

„Класическата гимназия промени изцяло отношението ми към езика. Всъщност може би тя е причината наред с това, че майка ми от малък ме е възпитала да харесвам четенето и книгите, но аз работя с езика. Прави ми впечатление, когато се опитвам да говоря, аз говоря горе-долу гръцки и английски, и когато се опитвам да говоря…. Затруднявам се. Притеснявам се, че не говоря добре. Аз се притеснявам, че не говоря добре, защото искам да го говоря като българския. Харесва ми българския език. Той на практика ми даде всичко. Всичко, което имам, съм го постигнал благодарение на българския език”, казва изпълнителят.

Днес той е в ролята на родител на две прекрасни момичета.

„Моята дъщеря миналата година ми даде една книга – „Вината в нашите звезди” се казва. Честно казано книгата е доста тъжна, аз не очаквах да ми хареса толкова много, все пак ми го даде момиче на 13 години. Избягвам да натрапвам моя избор за книги на децата ми, защото те живеят в едно друго време. Тяхното детство не е моето детство”, споделя Хазарта.

Премиерата на първия солов албум на Ицо Хазарта е на 18 май