Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Нямам проблем с анонимния хейт. Ако някакви мишоци са се скрили зад анонимни профили и се разкъсват от злоба сами себе си и себеподобните си. Но - чиба от моята къща на плъховете, жадни за слава и мними словесни победи на чужд гръб. Ще се бия до кръв с подлите и тъпите. А за неориентираните, които не загряват какви ги вършат - ето един пример как се правят нещата по логичния и умния, но винаги труден начин.

Графитите по фасадите. Най-общо казано, по чистите стени. За които някой е вложил време, нерви, средства и усилие. Та графитите може да са изкусни и хапливи и изпълнени със сарказъм, подхождащ на ситуацията, но за това си построяваш ти самият къща и се обявяваш на стените и против нещата, които не харесваш. Да те видим тогава

как ще се справиш,

когато залеят с

помия чистата ти

стена

Извоюваното с труд и любов лично пространство.

“Ъпсурт” защо ги обичат всички? Защото не ти влизат директно в чинията, за да те задавят, а са си изработили своя музика, своя позиция. И от свое име, и от своя двор те шарят с копривата. Ако посмееш да припариш.

Критиците как имат асоциации, получават лиценз и т.н. и си критикуват на воля от вече изграденото си име!? Дори майките с деца в неравностойно положение как се вдигнаха, за да се борят за правата си, организирани в асоциации и международни сдружения, когато ги обругаха публично.

Та вие ли, мързеливци, които си нямате работа по цял ден, ще ми влизате в чуждите къщи да мърсите!? Забранено за мишоци! Хвана ли те - стрелям!