Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Приятели,

често ми се случва да попадам на призиви да пазим мотористите. И без тези призиви се оглеждам за тях по пътищата и се опитвам да им давам път.

Но

би трябвало да призовем яхналите железни коне да се съобразяват и те с правилата. Когато в града е ограничена скоростта до 80 и да ти профучи моторист с над двеста километра в час, когато по магистралата ти се появят изневиделица надпреварващи се със скорост, която не дава възможност да се отместиш и да им сториш път, когато заради просташко фукане дадат мощност на моторите си и те изреват до теб, може някой от стрес да направи грешка или от гняв или пък такива типажи да будят от сън в ранните часове на утрото това не спомага за взаимно уважение.

Много ми е жално за младите човеци, които намират покоя си след пътни инциденти с мотори но сега аз ще призова всички тях.

Млади момчета и момичета, завихрянето на вятъра в косите, язденето на железните ви коне, тръпката от безстрашието не е причина да сте стига до безумия. Харесваме ви, обичаме ви и искаме да ви има! Дайте възможност да е взаимно и заедно да спазваме правилата поне на доброто възпитание.