Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник на снимката: pixabay.com
Източник на снимката: pixabay.com

В случай че, интериора на дома ни е в хармония с нас самите, винаги се чувстваме по-добре. Сега вече не се налага да харчим хиляди за да постигнем това. Наясно сме, че понякога е трудно да се отделят средства от семейния бюджет за ново обзавеждане. Затова създадохме онлайн магазина за мебели МЕБИО, който съчетава стотици предложения с добро съотношение цена-качество.

Екипът ни с интерес проучи въпроса за това как да инвестираме средствата си разумно, когато си поръчваме мебели. Като резултат достигнахме до 3 свежи идеи за пестене на пари, които се надяваме да Ви бъдат от полза.

1. Попитaйте за бонус, промоция или отстъпка, без да се стеснявате

Особено в онлайн пространството, както и в повечето магазини за мебели в момента конкуренцията е толкова наситена, че повечето бизнеси са наистина склонни да отстъпят от цената, в името на това да спечелят клиента. В крайна сметка ако не е възможна допълнителна отстъпка нищо не губите, че сте попитали. По такъв начин единствено си осигурявате допълнителна възможност да спестите пари. МЕБИО не прави изключение от това правило и предлага месечни тематични оферти.

2. Направете списък на всичко, което Ви е необходимо на лист хартия

Списъкът е един чудесен начин да структурираме ясно и точно от какво се нуждаем.

Дори и да ни се струва леко странно да изписваме очевидни неща, се оказва доста полезно да навлезем в детайли и да помислим за подробностите. Това упражнение изненадващо много ни помага да намалим броя на импулсивните покупки и да се придържаме към наистина необходимите мебели. Така съвсем естествено си спестяваме средства.

Ето и някои примерни въпроси и предложения, които могат да Ви помогнат, когато създавате своя личен списък:

1. Помислете по стаи:

Колко и какви точно мебели са ми необходими?

- За антре

- За хол и трапезария

- За дневна

- За спалня

- За баня

- За кухня

- За детска стая и т.н.

2. На кои магазини за мебели мога да се доверя?

3. От къде мога да поръчам мебели онлайн?

4. Какъв тип мебели искам?

- От палети

- От масив

- Винтидж мебели

- Модерни и т.н.

5. Ще инвестирам ли в декорации и допълнения към интериора?

Колко точно е бюджета за тях?

Въоръжени с ясни отговори и визия за крайния резултат, много по-лесно ще вземете най-изгодните решения. Когато Ви е необходима асистенция и безплатни съвети за интериора, 7 дни седмично можете да се свържете с представител на МЕБИО.

3. Дайте си време за проучване и пазарувайте онлайн

Хубаво е преди всичко да разгледате не само съдържанието в сайтовете за мебели и рекламните материали, но и да се поровите в различни форуми и групи в социалните медии. Това са местата където хората обсъждат и дават препоръки и идеи от опита си и то по въпроси, които най-вероятно и Вие тепърва ще си зададете.

Правилните въпроси винаги водят до правилни отговори, така че е наистина добре да питаме. Все пак трябва и да се има предвид, че не всички мнения за мебелите, които ще прочетем са напълно обективни. Отново от опит знаем, че по-често хората изразяват недоволството си отколкото похвали. Въпреки всичко има много информация и от двете гледни точки, а това проучване би спестило пари, защото можем да се предпазим от измамни практики.

Когато пазаруваме онлайн е добре да определим в кой ценови клас ще избираме своите мебели - нисък, среден или висок. Както знаем от опит с други продукти - най-високата цена, не винаги е гаранция за качество. При мебелите обаче, по-високата цена най-често означава, че са използвани по-качествени материали за изработка.

Следователно знаейки, че търсим среден или висок клас на производство, много по-малък е шанса да се увлечем по някоя скандална промоция на много евтини мебели с ниско качество. Така в дългосрочен план - спестяваме средства.

Доверете се на Мебио | Домът на твоите мебели

www.mebio.bg