Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 

В Щатите не съществува нито един човек, който се е опазил девствен преди брака. Откритието е на изследователя Джон Хопкинс от Bloomberg School of Public Health в Балтимор, САЩ. Докато през 70-те години на XX век процентът бил 10,5, в момента се стопил до нулата. Според Хопкинс телевизията и интернет имат най-голяма роля в развращаването на младите. Думите му се потвърждават и от изследване на Националната кампания за превенция на деца и нежелана бременност. Според проучването всеки трети тийнейджър е пращал свои голи сексснимки по интернет.
 

Най-ненаситните

КОГАТО чете постижението за най-многоброен групов секс в Книгата с рекордите на Гинес, римската императрица Юлия не спира да се обръща в гроба.
Съвременният рекорд от 919 мъжаги дори не може да се мери с постижението на Юлия да изчука цялото мъжко население на Рим. През 39 г. пр. н. е. сексуалната ненаситност на Юлия не могли да утолят 80 хил. души - колкото тогава били мъжете в Рим.
Вярна нейна последователка е благоверната съпруга на император Клавдий - Валерия Месалина. През 48 г. от н. е. Валерия предизвикала на състезание най-известната римска проститутка, за да провери коя от двете ще удовлетвори повече мъже за 24 часа. Уви, жрицата на любовта - независимо от огромния си професионален опит, претърпяла провал. На палавата благоверна на Клавдий мълвата приписва над 10 000 любовници. В по-ново време сериозни сексуални умения показала Полина, неграмотната сестра на Наполеон Бонапарт. Роднината на френския император загубила девствеността си на 13 години с помощта на офицер артилерист. С времето се превърнала в ненаситна маниачка. Всяка вечер засипвала верния си камердинер със списък от мъже, които той да доведе в покоите є. Понякога списъкът надвишавал двадесетина имена. В спалнята є един след друг влизали от едната врата и излизали от другата генерали, певци, пажове, войници, танцьори, готвачи, художници, млади монаси. Полина не ги задържала дълго, тъй като всеки следващ гост бил по-енергичен от вече удовлетворения. А гордият правнук на римския папа Павел - Камий Боргезе, Полина обслужила по пълната програма. Наполеон с тържествена реч съединил сърцата им и през първата брачна нощ съпругата накарала мъжа си така да се потруди, че той, изтощен, паднал от леглото, добрал се до прозореца и допълзял до храстите в парка. Там се скрил, за да изчака утрото.

 

АКО в трамвая до вас мъжът мощно киха на всеки светофар, не бързайте да вините студеното време за неразположението му. Най-пристрастените сексманиаци кихат пет пъти по-често от обичайното. Уникалното откритие е на д-р Махмуд Бута и е описано за пръв път в Journal of the Royal Society of Medicine.

 

Вицове:

Вървял си Сократ по улицата. Срещнал го негов познат.

- Сократе - казал той, - търся те от доста време. Имам да ти разказвам нещо много важно за един наш общ познат.

- Преди да ми разкажеш каквото и да било - казал Сократ, - разказът ти трябва да издържи 3 теста. Първи тест - може ли напълно да гарантираш, че това, което ще ми разкажеш, е съвсем вярно и е пълна истина?

- Не - отвърнал познатият му. - Май не мога да гарантирам такова нещо.

- Лошо! Значи държиш да ми разказваш нещо, което не си сигурен, че е вярно. Втори тест - това нещо хубаво ли е, или е нещо лошо?

- Ами, по-скоро е лошо, май.

- Ето, ти държиш да ми разказваш нещо, което не си сигурен, че е вярно, и което е нещо лошо. Не виждам смисъл да го чувам. Последен тест - това нещо полезно ли е, или е безполезно?

- Така, както ми задаваш въпроса, не мога да кажа, че е полезно, май не е.

- Приятелю - поклатил глава Сократ, - само се чуй: държиш да ми кажеш нещо, което не знаеш дали е вярно, което не е хубаво и което не е полезно! Не искам да го чувам! Не ми го казвай! Приятен ден!

И Сократ отминал по улицата, доказвайки за сетен път, че е голям мъдрец. Приятелят му си подминал засрамен.

А Сократ така и не научил никога, че Платон спи с жена му.

 

* * *

Звъни се на вратата. Отваря мъж. Отсреща Дядо Мраз и казва:

- Казвай три желания, веднага ти ги изпълнявам.

- Искам "Мерцедес", къща в Бояна и един милион в зелено!

- Хоп, готово е, имаш ги! - казал Дядо Мраз. - Обаче в замяна искам и ти да ми изпълниш едно.

- Става, разбира се!

- Ами аз понеже си падам по мъже, ако може..., нали, сега тука...

Залогът бил голям, та нашият човек веднага се съгласил. Клати го Дядо Мраз и го пита:

- Абе, братле, ти на колко години си?

- Ами на 42...

- Е, добре сега, може ли толкова голям човек и още да вярва в Дядо Мраз...