Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 

 

 


Според древна китайска легенда, ако гущер проникне в жена, то тя залинява и се превръща в пепел. Порнокралицата Рейчъл Стар разбива на пух и прах вярванията на античните китайци. Хубавицата с феноменална гръд е правила секс с гущер.
И не изглежда нито залиняла, нито има възможност перфектните є форми скоро да се превърнат в пепел.
Синеоката палавница разказва историята на животинския секс в преносен и в пряк смисъл.
"С приятеля ми бяхме в калифорнийската пустош и правехме секс на голямо одеяло в гората от часове. Животните


спряха да се притесняват


от нас и едно по едно започнаха да налазват одеялото. Бръмбарчета, скакалци - всички се налепиха. Най-любопитно беше едно гущерче. Приятелят ми го хвана и го насочи към мен. Натисна главата му, а то започна с всички сили да се мята настрани. Беше на тясно и тъмно място и се бореше да се освободи. Аз крещях в несвяст", разказва в детайли бруталната секссцена Рейчъл Стар.
27-годишната прелест поразява с големите си сини очи и естествено големи гърди. И с перверзните си предпочитания в секса.
В последното си интервю за сайта Пийтснейшън Рейчъл разказва откъде научила всичките извращения в секса.
"Когато бях на 20, имах връзка с мъж на 52. Той беше женен, но единствено с мен си позволяваше да развихри фантазиите си. Овързваше ме цялата с груби въжета. Стягаше ме много и въжетата се впиваха в кожата ми. Опитвали сме всичко - щипки, игли, восъчна свещ. На мен всичко ми харесваше", обяснява Рейчъл.


Перверзиите


с любовника є не є се разминавали без последствия. След секс с въжета и разтопен восък белезите от бурните нощи оставали седмици наред.
"След такъв секс поне месец имах големи проблеми с ангажиментите си. Буквално не ме пускаха на снимачната площадка. По кожата ми оставаха следи и незараснали рани", спомня си перверзната хубост. Скромната гимназистка от Тексас влиза в университет във Вашингтон.
Вноските за семестъра скоро започват


съвсем да натежават


на семейния бюджет. За да завърши престижната специалност маркетинг, Рейчъл започва работа в стриптийз- бар. Оттам талантът є бързо е забелязан от порноактьора Джак Венис.
"Когато постъпих на работа, всички от екипа ме гледаха непрекъснато с ококорени очи. Нямах идея какво не правя както трябва и защо толкова ми се чудят. Давах всичката си енергия и се чуках като за последно. Впоследствие се оказа, че никоя новобранка не приемала всичко с такава охота. И никоя не се съгласявала на перверзии. Удивила съм всички още с дебюта си", спомня си Рейчъл.