Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Вярвам, че когато те питат трябва просто да отговориш. Още повече, когато няма какво да криеш. Та питат ме цял ден за единственото недвижимо имущество, което притежавам. Отговарям:

Апартамента съм придобил през 2015г., година преди да вляза в политиката с избора ми за член на Изпълнителното бюро на БСП.

В този апартамент живея със семейството си. Друг нямам.

Закупен е за 155 000 евро, а е намерен през обява в интернет. В нотариалния акт е записана точно сумата, за която съм се споразумял с предишния собственик. Нито стотинка повече или по-малко. Цената излиза малко повече от 1100 евро на квадрат, каквито са пазарните цени към онзи момент и съответстват на доста окаяното състояние на сградата.

Парите са всичките мои и на съпругата ми спестявания, плюс спестяванията на нейните и моите родители. Освен тях взехме ипотечен кредит на стойност 65 000 евро. Ще изплащаме този кредит още 20 години, тъй че апартаментът ще е напълно наш към 2039г.

Имам и една кола. Купена също преди 2016г. На 8-9 години е вече.

Нямам сметки за деклариране, защото по закон на деклариране подлежат само тези над 10 000лв. Всичките си сметки да събера заедно, не мога да ги докарам до толкова.

Нямам проблем да се вдигне банковата ми тайна, тъй като по нея има само движение на заплати. Доходи, извън трудовите, практически не съм имал.

Това са моите отговори.