Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Николина Ангелкова
Николина Ангелкова

"Не живея в къщата, чиито снимки се разпространяват в социалните мрежи. Била съм там на гости с дъщеря ми. Това е къщата, която е собственост на родителите на съпруга ми". Това заяви министърът на туризма  Николина Ангелкова днес по повод разпространените от вицепремиера Валери Симеонов снимки и твърдението му, че това е имот, в който живее министър от кабинета, и имотът принадлежи на групировка. 

"Всички имоти, които имам, са ясно декларирани. Описала съм и средствата, с които съм ги придобила и мога да докажа произхода на всеки лев, с който са придобити", заяви тя на извънреден брифинг два часа след като Симеонов разпространи снимките, които тя самата е качвала преди време в социалните мрежи.

"Къща нямам никъде - нито в София, нито в България, нито извън България. Често съм се снимала, ходейки на гости при приятели или роднини, но това не значи че живея в техните имоти и трябва да ги декларирам. Обидно ми е да давам обяснения за всяко нещо,  вместо да говорим за политиките, които провеждаме и ми е необяснима тази фиксация на бившия вицепремиер Валери Симеонов върху мен", каза още Ангелкова. Тя не даде възможност да се задават въпроси.