Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Обвиненият в убийството на русенската журналистика Виктория Маринов - Северин Красимиров, е поискал делото срещу него да се води по съкратено произвдоство.

Адвокатът на Красимиров е внесъл такава молба в деловодството на съда, съобщиха представители на Темида. Това означава, че вероятно той ще се размине с очакваната доживотна присъда и ще излезе по-рано от очакваното от затвора.

"Какво да ви кажа, съжалявам за това, което се случва. Очаквам каква ще бъде присъдата, за да си направя сметката кога този човек ще излезе от затвора и кога отново би могъл да бъде потенциална заплаха за мен и моето семейство. Това естествено не означава, че се страхувам, но мерки никога не са излишни". Така бившият съпруг на Виктория Свилен Максимов коментира пред "24 часа" исканията на Красимиров за съкратено съдебно производство.

Наскоро в интервю за " 24 часа" Свилен Максимов заяви, че разчита на българското правосъдие и очаква убиецът да получи строга присъда, имайки предвид факта, че съдиите също са родители, имат семейства и не биха искали нещо лошо да се случи на някой от роднините им.

Прокурорът на Русе Георги Георгиев не отговори на телефона си.

Северин Красимиров
Северин Красимиров