Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Трима човека са загинали, а мъж и малко момиченце са ранени при тежка катастрофа на магистрала „Тракия“ до Пазарджик, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов. Малко преди 22 ч. в неделя е получен сигнал за тежък пътен инцидент съпроводен с пожар в района на 89-ти километър от АМ "Тракия".

Водачът на лек автомобил "Нисан", със сливенска регистрация, е шофирал с несъобразена скорост в ремонтирания участък и е загубил управлението над автомобила. Колата е преминала през сигналните бализи в насрещното платно, което е в ремонт. В резултат на това автомобилът е паднал от моста в коритото на реката, преминаваща отдолу, и се е самозапалил. Към мястото незабавно са насочени екипи на сектор "Пътна полиция", аварийно-спасителен екип на РСПБЗН-Пазарджик, две линейки на "Спешна помощ", служители на "Автомагистрали " АД.

По данни от служителите пристигнали първи на местопроизшествието в автомобила са пътували пет човека. Трима от тях са загинали, а мъж и малко момиченце са транспортирани в МБАЛ-Пазарджик с различни травми и наранявания. Пожарът предизвикан от катастрофата е овладян от пожарникарите, тъй като наблизо има няколко бензиностанции. Работата по изясняване на случая продължава, предстои да се извърши оглед.

Очаквайте подробности.