Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Румяна Тонева
Снимка: Румяна Тонева

"Опонентите ни вляво не ни интересуват. Другите обаче ще изградят цялата си кампания срещу нас и да върнат БСП на власт. Какво обаче ще правят след това?"

Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов при представянето на евролистата на партията, в която 2 места има СДС.

"Гледайки нашата листа, непредубеденият човек вижда млади, успели и красиви хора", оцени той. И заръча на хората си: "Забранявам ви да говорите с езика на омразата. Внимателно, с чувство за отговорност, с ум, с разум, толерантност."

"Андрей Новаков спа в кабини, пътува. И накрая трима българи не отиват на гласуването и провалят всичко", захапа Борисов отново Светослав Малинов от "Демократична България".

"Не искам да сте кучки, а да сме си ние - добронамерени, градящи", каза Борисов по повод публикация на "24 часа", че детето на Елена Йончева знае, че майка му е "кучка, която дразни Бойко Борисов". За чуждите фамилии на първите си две кандидатки премиерът напомни, че "откъде е жената, оттам е родата".

"Не сме идеални, но по-добри все още няма" - с тези думи премиерът помоли българите да гласуват за листата на ГЕРБ и СДС.