Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

А дали терористът от Нова Зеландия не е подкован идейно в България?

А ДАЛИ ТЕРОРИСТЪТ ОТ НОВА ЗЕЛАНДИЯ НЕ Е ПОДКОВАН ИДЕЙНО В БЪЛГАРИЯ?

Задавам сега този въпрос, защото в най-близко време терористът ще си каже и майчиното мляко и тогава ще стане ясно, че омразата му към мюсюлманите му е внушена в Сърбия и България. Възможно е антитурските и антимюсюлмански възгледи да са му внушени от екскурзоводи и надписи по исторически паметници. Остава въпросът кои музеи в София и Плевен той е посетил. Да кажат видеокамерите. С кои лица е общувал терористът у нас?

Няма съмнение, че той е бил насочват умело в своите антимюсюлмански "интереси". Това показва събрания доказателствен материал. Лесно е да се установи, кои са лицата, които у нас сеят антитурска и антимюсюлманска омраза.

Обръщам внимание, че този терорист е така надъхан в България, че се изживява като борец срещу османци и турци и това е документирал върху пълнителите на своето оръжие. Подобни типове има и у нас, и би трябвало МВР да ги знае, още повече, че някои от тях са бивши служители на армията и милицията, а тези които им дърпат конците, са свързани с бившата ДС. Много е лесно да се установи връзката. Някои от тях отправят от години заплахи срещу български граждани изживявайки се като русофили. Начинът на говорене на терориста за заплахата от мюсюлманско нашествие към Европа е сходен с начина по който у нас говорят, както политици, така и членове на паравоенни формирования.

Тезата, че този убиец сам се е разхождал по маршрутите на българо-руската дружба е теза за наивници. Тревожното в случая е, че в своята омраза срещу мюсюлманите престъпникът е стигнал дотам да не забележи най-очевидното, а именно, че тези, които убива са ХОРА!

Така и нацистите не виждаха, че евреите са хора. Така и болшевиките мразеха хората. Проблемът е много голям и не може да се замете с твърдението, че расистът-убиец е бил в България сам. Защото у нас има организации, които изповядват расизъм и крайни националистически и ксенофобски възгледи. Те заплашват гражданския мир и демокрацията. Необходимо е органите на МВР и Прокуратурата е да се вземат в ръце, да защитят гражданите на България и ценностите на демокрацията. Към това ги призовавам не само аз, но и Конституцията.

На снимката: потенциални екскурзоводи на чужди терористи.

*От фейсбук