Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Аз съм всичко това, което българските джендъролиберасти не са. Не могат да преживеят успеха ми като журналист и политик, но тях ги очаква забвение, затвор и падение

#OBLIVION. Сърфирам на главите на всички протестъри и либерални джендъри. Алгоритъмът трябваше да им светне в главите като червена лампа, но уви!....простият си е прост.

Какво не приемат? Не могат да преживеят успеха ми като журналист и политик, получил доверието на стотици хиляди българи. Признанието ми по света. Образованието ми. Семейството ми. Това, че съм реализиран човек и баща на четирима сина.

Признаването ми за фактор от консерваторите от цял свят - от Япония, Корея, #Русия до #Великобритания и #САЩ .

Разкрих далаверите и кражбите от народа на такива като #Прокопиев, Донев и останалите им съучастници. Създател съм на модерната българска журналистика, опорочена и смазана от баджаците и джендърите. Аз съм всичко това, което българските джендъролиберасти не СА. Аз съм техният красив кошмар. Тях ги очаква забвение, затвор и падение. Мен ме чака успехът и признанието след моя oblivion. Oblivion, dear. Научете и “умните” думи на английски.

От фейсбук