Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СПРИ РУСКАТА АГРЕСИЯ! ПОМОГНИ НА МИРА! СВОБОДНИТЕ ХОРА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ

НА КРЕМЪЛ!

Преди 5 години руски войски нахлуха на украинска територия и окупираха КРИМ,.В рамките на 14 дни, под дулата на автоматите, те проведоха МАНИПУЛИРАН НЕЗАКОНЕН РЕФЕРЕНДУМ, чиито резултати бяха фалшифицирани. Никоя демократична държава не признава и до днес тази анексия. На Русия бяха наложени санкции, които се разширяват непрестанно.

Последва военната агресия срещу Украйна в Донецка и Луганска области. Жертви на тази необявена война са вече 10 000 души, а 20 000 са ранените. И продължават да загиват хора. За съжаление у нас има политици, които си затварят очите за престъпната политика на Кремъл. Те са срам за България.

Милиони хора са бежанци от войната. В окупираните украински територии марионетните на Москва власти нарушават основни човешки права и свободи.

КРИМ постепенно се превръща в силно милитаризирана зона, плацдарм за военна агресия срещу Европейския съюз, а това означава и срещу България. Затова и с право НАТО засилва своето военно присъствие, включително и в България.

Под лозунга "СВОБОДА ЗА КРИМ!" на 16 март 2019 г., в СЪБОТА, от 11:00 до 12:00, в София на площада между църквата «Света Неделя» и Светият Синод ще се проведе ПРОТЕСТЕН МИТИНГ като част от МЕЖДУНАРОДНА АКЦИЯ за подкрепа на справедливата кауза на Украйна.

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ НА ДЕМОКРАЦИЯТА ДА ПОДКРЕПЯТ ТОЗИ МИТИНГ!

НЕКА ПОКАЖЕМ НА АГРЕСОРИТЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЗЕМЯ КОЯТО ЗАЩИТАВА СВОБОДАТА! НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ ВСИЧКИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ – НАШИ НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ, СА БИЛИ ПРОТИВНИЦИ НА РУСКАТА И СЪВЕТСКА АГРЕСИВНА ПОЛИТИКА СРЕЩУ НАШАТА СТРАНА. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ПРЕСТЪПНАТА СЪВЕТСКА ПОЛИТИКА Е ПРОГОНВАЛА БЪЛГАРИ ОТ КРИМ. СВОБОДА ЗА КРИМ!

*От фейсбук!