Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Младен Маринов СНИМКА: Архив
Младен Маринов СНИМКА: Архив

Мотивът за убийството на таксиметровия шофьор в Разград е грабеж. Взета е сума от 20 лв., която впоследствие извършителят изиграва в казино. Това обясни пред журналисти в парламента вътрешният министър Младен Маринов за убийството на таксиметровия шофьор по пътя Разград - село Дянково.

"Най-вероятно таксиметровият шофьор е бил изненадан и затова не е успял да натисне паник-бутон. Затова е излязъл от пътното платно и е катастрофирал в крайпътното дърво. Виждате младеж малко преди да извърши това убийство е бил в Германия. Няма криминална регистрация. На този етап не можем да кажем дали е бил под въздействие на наркотици и алкохол", допълни още Маринов.

От вчерашния ден над 25 са констатираните нарушения свързани с проверката, която премиерът Бойко Борисов нареди по бензиностанциите, стана ясно още от изказването на Маринов. Той обясни, че голяма част от нарушенията са свързани с измервателните уреди на бензиностанциите, пожраната безопасност и 1 случай на затворена бензиностанция, където не са работели измервателните уреди. И допълни, че проверките ще продължат и днес, а в началото на следващата седмица министерството ще излезе с обобщена информация.