Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

МЕНДЕЛСОН: Алисия мислеше да обвърже Божинов със сватба, но не се получи.
МЕНДЕЛСОН: Алисия мислеше да обвърже Божинов със сватба, но не се получи.

 

 

"Валери не играе добре заради проблемите с Алисия. Определено не е във форма. Има спад в играта", признава бащата на Божинов - Емил.
Таткото е най-близкият човек на нападателя и се опитва да му помогне в преодоляването на семейната драма. 24-годишният талант от Лясковец преживява най-слабия си сезон от шест години насам.
До момента Божинов има едва две попадения в 17 срещи с екипа на "Парма".
Заради лошите резултати
нападателят загуби титулярното си място. В последните четири мача от есенния дял на шампионата в Серия "А" е пускан като резерва.

"Вече всички неприятности приключиха - надява се бащата Емил. - Бяхме заедно с Валери по празниците и много си говорихме. Прекарахме заедно Коледа в Италия, а на Нова година бяхме в "Найт Флайт". Беше голямо тържество. Валери се чувства много добре."
В "Парма" се надяват българинът да помогне на клуба да изплува
от дъното на класирането

Тимът е на 16-та позиция - само на две места от зоната на изпадащите. В 17-те кръга до момента "пармалатите" са събрали едва 19 точки. Лошата форма на Божинов доведе и до отстраняването на стрелеца от националния отбор. Лотар Матеус изненадващо се лиши от услугите на доскорошния твърд член на разширения представителен тим. Медиите наляха допълнително масло с информация, че "Парма" е решена да продаде българина.

"Спортните журналисти станаха като жълтите - ядосва се Емил Божинов. - Пишат глупости, без изобщо да попитат
какво е положението
Когато Валери си дойде на 27-28 декември в София, точно бяха съобщили, че е продаден на "Бешикташ". Той не знаеше нищо по въпроса, нито неговият мениджър имаше представа за подобен трансфер. Отидох на летището да го посрещна. Попитах го дали знае, че на 3 януари трябва да е в Турция, за да започне с "Бешикташ". Синът ми беше много учуден. Каза ми, че ако имало подобно нещо, щели да му се обадят."
Божинов беше отдаден под наем на "Парма" през лятото на 2009 г. Тогавашният му клуб "Манчестър Сити" събра прекалено много нападатели и даде шанс на младия голмайстор да играе редовно. Божинов се представи на ниво и отбеляза 8 попадения в 30 мача за "пармалатите". Това доведе до негов окончателен трансфер и завръщане в Италия. "Парма"
плати 6 млн. евро за таланта
и подписа 5-годишен договор с него. Неприятностите на Валери започнаха през есента. Тогава той обяви, че има нова любов - плеймейтката Николета Лозанова. Бившето гадже на вратаря Николай Михайлов измести от сърцето на нападателя Алисия. Фолкпевицата не издържа на унижението и започна публично да разкрива мръсни истории от грешната връзка.

"Валери не беше виждал сина си три месеца, само няколко пъти се свърза по скайп с него - разказа певачката. - Това най-много ме нарани." Новата тръпка на Божинов - Николета,
не пропусна да отвърне
на удара. "От завист се погрознява", злобничко намекна за своето превъзходство във външността плеймейтката.

Мислеха за второ дете
Валери Божинов и Алисия са мислели за второ дете, което да заздрави връзката им.
Този план е бил начертан в края на 2009-а. По това време нападателят се забърка в няколко горещи връзки. Една от тях е с друга плеймейтка - Златка Райкова, която не крие, че е имала вземане-даване с таланта.
Другият ход, с който певицата се опитала да стегне каиша около врата на палавия си другар в живота, е сватбата. Алисия замисляла грандиозна церемония. На бракосъчетанието трябвало да присъстват над 300 избрани гости. По подобен начин Владимир Манчев се ожени за Елеонора на кичозно парти в столичния хотел "Хилтън" преди няколко години. Церемонията беше бурно отразена от медиите.

По стъпките на Стоичков
Валери Божинов тръгна буквално по стъпките на Христо Стоичков.
Камата спечели "Златната топка" на "Франс Футбол" през 1994 г. след много добър сезон с "Барселона" и уникално представяне на световното първенство в САЩ. Същата есен Йохан Кройф беше заменен от Луис ван Гаал начело на "каталунците". Стоичков се оказва ненужен и бе продаден на "Парма". В Италия българинът разочарова с изявите си. Нападателят, който до този момент на своята кариера беше вкарвал по 6 гола на всеки 10 мача, записва най-слабото си постижение - едва 5 попадения в 23 двубоя. Когато Стоичков беше начело на националния отбор на България, Валери Божинов се ползваше с преференции. Младокът опитваше да имитира с поведението си легендата. Камата не криеше своята слабост към нападателя от Лясковец.

Опитът на Любо Пенев
Любовният живот на Любослав Пенев и Валери Божинов се развива едно към едно.
През 1997 г. топманекенката Даниела Серданова дарява Чичовото с наследник. Синът е кръстен на таткото - Любослав Пенев-младши. Наследникът на Валери Божинов също носи името на баща си.
Настоящият треньор на "Литекс" не се решава да сключи брак с Даниела Серданова. Двамата съжителстват още няколко години, преди да сложат край на връзката си. През този период името на Любо Пенев се свързва с някои от най-популярните красавици като синоптичката Деси Банова и бившата годеница на застреляния бос Васил Илиев - Кристина, от която Чичовото също има син Николъс.

Жените
1 Първата сериозна връзка на Валери Божинов е с момиче от Горна Оряховица. Младият талант е още на 15-16 години, когато заживява с мистериозната девойка. Двамата се разделят, след като близки на нападателя го съветват, че по-възрастната дама не е подходяща партия.
2 Валери и Алисия се запознават в столично заведение. Пламъкът между тях бързо се разгаря. Футболистът се снима в клип на певицата. Следва кратка раздяла през 2006-а, но през септември се ражда Валери-младши. Синът обединява по-силно двойката.
3 Златка Райкова оплете Валери Божинов макар и само за една вечер. Плеймейтката разтръби показно, че през 2008-а е имала вземане-даване с плейбоя. Тя официално влезе в конфронтация с Алисия, като я обвини в ефир, че е "евтина проститутка".
4 Връзката на Валери Божинов и Николета Лозанова датира от края на 2009-а година. Дълго време двамата криели това от Алисия. Певицата също отричаше публичната тайна и твърдеше, че с Валери са заедно. Под натиска на медиите футболистът призна връзката.

СЛАБО: Божинов е вкарал само два гола в 17 мача за “Парма” през този сезон.
СЛАБО: Божинов е вкарал само два гола в 17 мача за “Парма” през този сезон.
ОПТИМИСТ: Емил Божинов е сигурен, че кризата в играта на Валери е приключила.
ОПТИМИСТ: Емил Божинов е сигурен, че кризата в играта на Валери е приключила.
Христо Стоичков в “Парма”
Христо Стоичков в “Парма”
Любо и Даниела
Любо и Даниела