Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ProstEro са натурални капсули за положително повлияване на либидото и благоприятстване на доброто състояние на простата. Техният производител разпространи информация, според която основните съставки в продукта представляват билкови и растителни екстракти - Сереноа Репенс (палма Сереноа или палма джудже), кората на африканска слива и семена от тиква. Приемът им следва да се придържа към включените в търговската опаковка инструкции за употреба.

Процедурата по поръчка и доставка се осъществява през официалния уебсайт на филмираните таблетки за поддръжка на пикочо-половата система при мъжете “ПростЕро”. Те не могат да бъдат намерени във веригите аптеки, нито в онлайн порталите за продажба на различни стоки от типа на eBay, eMag или Amazon. Отзивите и мненията на потребителите за тях са повече от положителни. Голяма част от клиентите коментират, че са отчели позитивни промени в своя сексуален апетит. Четете повече детайли по-долу в статията.

Връзката между простатната жлеза и либидото

Простатата при мъжете е малка на размер жлеза, която се намира между пикочния мехур и началото на уретрата. Основната й функция в пикочо-половата система е да отговаря за синтеза на секрет, от който зависи жизнеспособността на сперматозоидите. Стигне ли се до състояние на възбуда и привеждане на пениса в еректирало състояние, мускулите й инициират процес по неговото изтласкване.

Доброкачествената простатна хиперплазия е често срещано оплакване при мъжете над 55-годишна възраст. Простатната жлеза постепенно започва да се уголемява и да притиска уретрата. Това води до затруднено и болезнено уриниране, което често е съпроводено и от пареща сензация. Друг негативен страничен ефект е заниженото либидо и липсата на сексуално желание и апетит.

Голяма част от традиционните медикаменти, съпровождащи лечението, водят и до различни форми на еректилна дисфункция:

- Неспособност за задържане на ерекцията за по-дълъг период от време;

- Невъзможност за задоволяване на нуждите на партньора;

- Липса на възбуда при интимен стимул.

Може ли масажът да облекчи простата и да повиши либидото?

Много лекуващи лекари - уролози препоръчват редовния масаж и стимулация на простатната жлеза като съпътстваща мярка за облекчаване на симптоматиката и благоприятстване на хармоничната еректилна функция. Подобен вид активности подобряват кръвообращението. В крайна сметка ерекциите до голяма степен са резултат от засилен приток на кръв в областта на малкия таз. Някои от представителите на силния пол също твърдят, че могат да достигнат до оргазъм само от масаж на простатата – мъжката G-точка.

Нека да обобщим въздействието на масажа върху либидото и простатната жлеза:

- Допринася за преодоляването на еректилната дисфункция;

- Благоприятства силните оргазми;

- Облекчава болезненото уриниране и еякулация;

- Спомага при третиране на простатит.

Какво съдържат био-таблетките ПростЕро и как се ползват?

Клиентските отзиви и мнения за био-козметичните таблетки са повече от положителни и не споменават за наличието на неприятни странични ефекти. Едноименният производител на натуралните капсули за благоприятстване на функцията на простатата и подсилване на сексуалния нагон ProstEro публикува информация, която гласи, че биотаблетките притежават изцяло органична формула, включваща органични растителни екстракти.

Те биват следните:

- Листата на палма-джудже (палма Сереноа или Сереноа Репенс);

- Кората на африканска слива;

- Семена от тиква;

А биокозметичните капсули ProstEro следва да се ползват според техните инструкции за употреба:

1) Препоръчителният прием е 3 (три) пъти дневно по 1 (една) таблетка.

2) Добре е прилагането да се извърши 20-30 минути преди хранене с чаша вода или плодов сок.

3) Пълният курс на употреба продължава 1 (един) календарен месец.

Nota Bene! Към момента няма данни за възможни противопоказания, получени след приема на натуралните капсули “ПростЕро”, но не е невъзможно такива да възникнат. Придържайте се към инструкциите за безопасна употреба!

Метод на поръчка и доставка, цена в България

Потребителите, желаещи да вземат продукта, следва да попълнят кратък формуляр на неговия официален уебсайт. Те следва да оставят и актуален телефонен номер с цел уточняване на детайлите около доставката. Методът за плащане е чрез наложен платеж. Текущата промоция позволява на клиентите да вземат средството за подчертаване на сексуалния апетит и усещането за наслада от интимния акт с -50% отстъпка от нормалната стойност.

Хармонията в секса се постига и чрез комуникация!

Вложете повече време и внимание в това да говорите с партньора си за нещата, които допадат и на двамата. Бъдете отворени към фантазиите на човека срещу вас, ако очаквате да ви отвърне със същото. Много скоро вашето либидо ще е възвърнало нормалните си нива.