Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Fungalor е натурален крем за положително повлияване на състоянието на краката по време на и след прекарване на гъбична инфекция. Той съдържа есенция от лимон, комплекс на различни видове витамини, екстракт от прополис и клотримазол. Органичната формула цели да допринесе за процесите, свързани с възстановяването на нормалната текстура и структура на кожата при зараза с онихомикоза. По-голямата част от наличните в интернет форумите отзиви и мнения на ефектите от продукта са на доволни клиенти.

Биокозметичният крем Фунгалор не може да бъде намерен в обикновената мрежа от аптеки, нито в онлайн порталите за покупка и продажба от рода на eMag, eBay или Amazon. Средството за положително повлияване на дермата и поддържането на добра хигиена на краката и ръцете, които са били засегнати от гъбична инфекция, се поръчва единствено през неговия официален уебсайт. Клиентите попълват кратък формуляр, в който оставят и телефонен номер за връзка с представител на компанията дистрибутор и доуточняване на детайлите около доставката. Повече детайли следват по-долу.

Как да се преборим с гъбичките на краката по натурален начин?

Онихомикозата е едно от най-ужасните неща, които могат да се случат на съвременния градски човек. Отблъскваща на външен вид и като аромат, тази неприятна инфекция се предава от човек на човек с изключително бърза скорост. Данни на Световната здравна организация сочат, че над 50% от населението на Земята е страдала от гъбички в определен момент от живота си.

Основният проблем е, че може да прихванете досадните бактерии почти навсякъде, дори когато гостувате на приятели и те любезно ви предложат чехлите си, не знаейки, че вече са заразени. Лятото обикновено попадат по кожата ви, докато ползвате обществени басейни или плажове. Зимата пък – заради носенето на некачествени обувки и невъзможността да ходите боси, така че ходилата ви да могат да дишат.

Ето и какви мерки можете да предприемете по въпроса:

- Ролята на хубавите и удобни обувки за предпазване от гъбични инфекции е ключова – инвестирайте в качествени продукти! Това важи и за чорапите.

- Слагайте бебешка пудра на ходилата си, преди да обуете каквото и да било. Това ще ви помогне да ги подсушите.

- Може да пробвате да успокоите симптомите, намазвайки мястото на заразяване с кисело мляко или натърквайки скилидка чесън отгоре му.

- Полагайте редовна грижа за маникюра и педикюра си. Измивайте внимателно гънките между пръстите с гореща вода и антибактериален сапун.

Ябълковия оцет и содата за хляб помагат срещу гъбички:

Натуралният ябълков оцет, получен при ферментацията на плода, има изключително мощно почистващо, дезинфектиращо и антибактериално действие. Когато е в комбинация със сода за хляб, която е силен антисептик и алкален агент, може да допринесе значително много за премахването на микотичните организми от стъпалата. Те помагат за олющването на мъртвите клетки на кожата. Сместа за нанасяне се забърква от 1,5 л. вода, 125 мл (1/2 чаша) ябълков оцет и 7 1/2 с.л. сода за хляб.

Какво съдържа био-козметичният крем за кожа, пострадала от Микоза Фунгалор?

По-голямата част от отзивите и мненията на клиентите за това средство за положително въздействие върху кожа, пострадала от гъбична инфекция, са положителни. То има нежна кремообразна текстура и прониква в дълбочина. Така гласи официалната информация, разпространена от производителя.

Инструкциите за употреба на биокозметичния крем гласят, че той следва да се ползва по този начин:

1) Предварително измийте кожата в участъка за нанасяне и подсушете внимателно.

2) Нанесете крема с нежни кръгово-масажиращи движения.

3) Повторете процедурата до 2 (два) пъти на ден.

Търговската опаковка на крема за придаване на приятен аромат на краката описва неговите съставки като следните:

- Есенция от лимон: нежно почистващо, освежаващо и антибактериално действие;

- Комплекс на витамини: за бързо възстановяване на нормалната текстура и тен на дермата.

- Екстракт от прополис: мощен антисептик и противобактериален агент. Повдига имунитета.

- Клотримазол: дезинфектант, който отговаря за правилната хигиена.

Nota Bene! Макар и да липсват данни за възникването на странични ефекти, не е невъзможно такива да се проявят. Придържайте се към инструкциите за употреба!

Поръчка, доставка и цена в България на натуралния крем Fungalor

Средството за възстановяване и почистване на засегнатия от гъбична инфекция епидермис не може да бъде намерено в аптеките. Не се предлага и по дигиталните портали за покупка и продажба на различни стоки. Заявката за неговата доставка и продажба се подава единствено през официалния уебсайт на продукта. Методът за плащане е чрез наложен платеж. Текущата промоция предлага на желаещите да го вземат с -50% отстъпка от оригиналната цена.

Поддържайте краката си сухи и чисти!

Често забравяме да обърнем достатъчно внимание на състоянието на нашите крака в забързаното си ежедневие, а не бива. Те отговарят за правилното разпределяне на тежестта на тялото и цялостната ни мобилност. Никога не се скъпете да инвестирате в хубави и удобни обувки и подходяща натурална козметика за поддържането им в идеално състояние.