Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Архив
СНИМКА: Архив

Седем улични дилъри на наркотици са били задържани при операция на полицията, проведена през почивните дни в Пазарджик и региона, съобщи говорителят на областната полицейска дирекция Мирослав Стоянов.

В Пещера оперативни екипи засекли в микробус 38-годишния Цветан Й. При последвалия обиск били открити 56 блистера с общо 461 таблетки от лекарствен препарат, съдържащ наркотично вещество, който е забранен за притежание и продажба у нас. Освен това в родопския град са били задържани и трима непълнолетни, на възраст 15 и 16 г., у които са открити общо 13 грама марихуана.

Пред жилищен блок в Пазарджик е бил задържан криминално проявеният Иван Ч., на 37 години. В апартамента му криминалистите откриват 235 гр. марихуана, а в обитавана от него къща в село Виноградец са открити още 104 гр. от наркотика. По подобен начин в Пазарджик е арестуван и 24-годишният Боби Б. В неговите жилище и автомобил са намерени 18 гр. канабис, подготвен за продажба. Установени са и част от клиентите на дилъра.

При рутинна проверка в Панагюрище патрул установил, че 17-годишен тинейджър от Оборище притежава дрога. При обиск у него са открити 16 грама марихуана.