Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Руснаците ни мразят.  България трябва незабавно да прекрати всякакви проекти с руската страна

Попаднах на няколко руски сайта, в които се излива огромна омраза срещу нас, българите. Ще си позволя да цитирам някои мнения на "братушките", защото е важно да знаем, след като ще им пускаме техният "поток" през България, какво в действителност те мислят за нас. И то не политиците, защото те са лицемери, а обикновените руснаци.

Ето какво:

Alex Shubaev: Болгары, уроды, использованные американские гондоны !

Akbolat Gabbassov: БЛЯДИ!!! Если не СОВЕТСКАЯ АРМИЯ гнили бы под фашистами!!!

Farhad Ibragimov: Надо было, чтобы вас турки ебали дальше... пидоры....

Natalia Kizilova: Дибилов в любой стране в достатке. А эти уроды, болгары...

Anastasia Svetlova: Россияне ! Проявим патриотизм!!!!! Объявим "туристическое" Имбарго ( фигурально выражаясь ) - Болгарии !!!! Все летом в Сочи ! Пошли болгары на фиг! Вот и посмотрим , что они без наших денег делать будут !

Elena Verbitskaya: Майдауны и в Болгарии уже. Фашистам Киева мало оказалось...

Svetlana Taran: Болгары, твари неблагодарные!

Този език дипломатите наричат "ЕЗИК НА ОМРАЗАТА". Руснаците ни мразят. Но тези техни думи са сигнал за българските политици. Те са тревожен сигнал. Това са думи на манипулирани от Кремълската пропаганда хора. Моето мнение е, че България трябва незабавно да прекрати всякакви съвместни проекти с руската страна. Русия не ни мисли доброто. Зло ще си навлечем и с новия руския газопровод, а още по-голямо зло с АЕЦ "Белене". Българи, бдете! От изток идва омраза и смърт!

*Коментарът е от фейсбук