Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Свестяват Меглена Каканашева - Мегз след припадъка Снимка: 24 часа
Свестяват Меглена Каканашева - Мегз след припадъка Снимка: 24 часа

Дизайнерката към арестуваното си гадже: Обичам те много!

Любовна драма от типа „Дързост и красота” се разигра в пловдивския окръжен съд, където дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз припадна в знак на любов към гаджето си Румен Рончев. Той обжалва ареста си и Каканашева се появи, като обясни, че е дошла да го подкрепи. Там беше и съпругата му.

„Любов, обичам те много”, прошепна тя, когато извеждаха бизнесмена от залата. Той обаче не отвърна на чувствата й, дори не я погледна. В този миг тя се свлече и близките й тръгнаха да я плискат с вода.

„Тази циганка прави циркове”, не издържа Зорница, съпругата на бизнесмена. Любовната драма лъсна след обвинението на прокуратурата, според което Мегз тръгнала да прави застрахователна измама, обявявайки, че джипът й е откраднат. Мощното возило било открито в имот на братовчеда й Антон Лесов. За съучастник на Каканашева е сочен любовникът й Румен Рончев, който притежава две транспортни фирми.

Засега само той е в ареста, а любимата му е на свобода под парична гаранция от 10 000 лева. Лесов пък е с мярка „подписка“.

Пловдивският окръжен съд отказа да пусне бизнесмена на свобода и потвърди определението на по-долната инстанция.

Преди да почне делото Мегз обясни, че е дошла да подкрепи мъжа, когото обича и допълни, че той се развеждал със съпругата си. Според Зорница Рончева обаче Каканашева отдавна не е любовница на мъжа й. Докато той бил зад решетките, Мегз се опитвала да му открадне бизнеса.