Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Водещ дилър на наркотици, организирал разпространението на дрога на територията на Пазарджик е задържан от служители на местното полицейско управление, съобщи говорителят на областната полицейска дирекция Мирослав Стоянов. 23-годишният Стефан Т. е арестуван при двудневна операция, проведена във вторник и сряда, след дълга оперативна разработка.

При обиск в гаражно помещение, ползвано от дилъра първоначално били открити около 31 грама суха листна маса, която реагирала положително на марихуана. Последвало претърсване и в апартамент, където криминалистите се натъкнали на още 15 грама синтетичен канабиноид и 6.5 грама метамфетамин. В рамките на операцията полицаите извършили и проверка в офис на куриерска фирма в Пазарджик.

Там била открита пратка, предназначена за Стефан Т., в която имало почти 210 грама зелена листна маса, която реагирала положително на синтетичен канабиноид. В хода на разследването безусловно е уставено, че младият мъж е дилър на дрога за територията на Пазарджик и близките села. Той е задържан първоначално за 24 часа, но в последствие прокуратурата е удължила този срок със 72 часа.

Очаква се от държавното обвинение да поискат от съда постоянен арест за наркопласьора.