Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пешеходка е в тежко състояние след катастрофа между два автомобила на входа за велинградското село Юндола, съобщиха от полицията.

Тежкото произшествие е станало около 16.30 ч. в сряда. При движение с несъобразена скорост става катастрофа между два леки автомобила „Ауди“. При сблъсъка едната от колите се завърта и удря намираща се в непосредствена близост до пътното платно жена.

Пострадалата е 54-годишната Н.С. от Велинград. Тежко ранена тя е транспортирана първоначално в болницата във Велинград, а впоследствие е откарана в областната болница в Пазарджик, където лекари се борят за живота на пострадалата.

На мястото на инцидента е установен водачът на единия автомобил - М.К. на 27 г., от велинградското село Света Петка. Веднага след катастрофата другият шофьор бяга от местопроизшествието. По-късно е установено, че това е 21-годишният Георги Д. от Банско, който е открит в родния си град и задържан. При направените тестове за употреба на алкохол и наркотици на двамата шофьори е установено, че М.К. е употребил наркотици преди да седне зад волана.