Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Потърпевшият Иван Китанов Кадър: TV 999
Потърпевшият Иван Китанов Кадър: TV 999

Материалите за нападението над служител на бензиностанция във Велинград от полицай, от местното полицейско управление, са предадени на районната прокуратура в курортния център, съобщи за „24 часа“ говорителят на областната полицейска дирекция Мирослав Стоянов.

Той уточни, че образуваното дознание е за едро хулигантство. Според показанията на потърпевшия Иван Китанов полицейския служител го е нападнал вечерта на 16 декември по време на работа. Ударил го е два юмрука и опитал да го свали на земята.

Към момента на нападението полицейският служител също е бил на работа и е пристигнал на бензиностанцията със служебния патрулен автомобил. Причината за инцидента е личен конфликт между двамата, който тлеел от няколко месеца. Саморазправата е записана от охранителните камери на бензиностанцията, които са иззети от компетентните органи за разследването на случая.

По заповед на директора на областната полицейска дирекция старши комисар Йордан Рогачев полицейският служител е преместен на работа от Велинград в управлението в Септември, а срещу него се води и дисциплинарно производство, което тече и в момента.