Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Исках да емигрирам, но Слави Трифонов ме убеждаваше да не го правя Десислава Радева Кадър: Би Ти Ви

Деси Радева е един нормален човек, обикновена жена, майка и съпруга. В София дойдох 1989 година, то беше голяма мъка, защото всъщност исках да кандидатствам журналистика, но времената бяха такива - за да станеш журналист, трябваше да имаш поне 2 публикации във вестник. Отказах се от мечтата си. Майка ми ми намери работа в единствената в България рибоконсервна фабрика. На 19 години всичко ми миришеше на риба, животът ми миришеше на риба. Циганите ме учеха да играя кючек. След много учене една циганка ми каза: "Нищо няма да стане от теб". Това заяви съпругата на президента Румен Радев - Десислава в предаването на Мартин Карбовски по bTV.

"Учих в Лесотехническия университет. В трети курс разбрах, че не е моето призвание. После кандидатствах в УНСС и завърших "Финанси и кредит". Работих и като сервитьорка, когато бях студентка", добави тя.

"Със Слави Трифонов се познаваме от 90-та година от Студентски град. Доведе го моята съквартирантка, която се връщаше от купон. В 3 през нощта Слави започна да свири на виола в стаята. Впоследствие исках да емигрирам от България, а той беше човекът който ме убеждаваше да не емигрирам", каза още първата дама.