Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ГЕРБ отменят машинното гласуване в последен опит да спасят режима Борисов Корнелия Нинова в Свиленград СНИМКИ: пресцентър на БСП

Да не позволяваме да подменят гласа ви

"За десет години власт ГЕРБ поробиха собствения си народ и го държаха в страх и апатия. На всеки, който дръзнеше да се изправи срещу режима на Борисов, се изпращаха служби на проверка, биваше уволняван, глобяван, мачкан. Но хората се освободиха от страха и си потърсиха правата с протестите. Апатията,че нищо не може да се промени, отстъпи на търсенето на алтернатива. Рухна и този мит, че управлението е единственото възможно", заяви лидерката на БСП Корнелия Нинова в Свиленград. Това съобщиха от пресцентъра на партията. 

"Искам да поздравя всички за събудената гражданска енергия. Но искам и да предупредя, че уплашени от нея, от опасността да им се търси отговорност след изборите, ГЕРБ прибягват до последното спасение- да подменят свободната воля на гражданите. Те отменят машинното гласуване, което е възможност за обективен вот. Те искат отново да дописват мъртви души в списъците, депутати да носят чували с бюлетини, да купуват секционни комисии",  каза още Нинова.

"Ние внесохме предложение в Бюджета за 2019 г. да се добавят 50 млн.лв. за машинно гласуване, защото управляващите удобно го бяха пропуснали. Вие сте свободни хора, със свободна воля- за кого да гласувате, но не позволявайте гласът ви да бъде подменен. Нека всички се обединим и да не им позволяваме, в името на тяхното оцеляване, да сменят закона и да ви отнемат правото на свободен избор", допълни  Нинова.