Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Волен Сидеров КАДЪР: БНТ
Волен Сидеров КАДЪР: БНТ

Патриотите са коалицията, която е най отворена пред медиите. Ние сме най-открити пред обществото. При нас няма задкулисие, така че какво става, се разбира веднага. Нарочно казвам това за оставката на Каракачанов пред медиите, за да ме чуе, защото иначе няма слух. Това каза Волен Сидеров пред БНТ. 

Има криза в коалицията на Патриотите. Има криза, но има и възможност. Аз бях основният мотор да направим тази коалиция, коментира още Сидеров. 

Аз още миналата година казах на Валери да не се занимава с дискотеки, лифтове, a с важните неща за хората - доходи. Той го прие като лична нападка. Сега Каракачанов също го приема като лична нападка. Според мен сега лидерите е време да се отдръпнат назад. Нямам против да работим заедно, стига да има разум, самоувереност, че се говори само истина. Ако ме бяха послушали преди месец, Валери да подаде оставка, нямаше да има ескалация на тези протести, каза още Сидеров. 

С моя опит винаги съм давал съвети и на Борисов, и на Симеонов. Аз не съм човекът, който се заяжда с тях, допълни лидерът на "Атака". БСП се правят само на основния опонент на ГЕРБ, но ние сме били мишена, защото сме малка партия от коалиция, каза още Сидеров. 

Аз нямам амбиции за постове в изпълнителната власт. Така Сидеров отговори на въпроса дали иска да замести Валери Симеонов като вицепремиер.