Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Красимир Каракачанов Кадър: Би Ти Ви
Красимир Каракачанов Кадър: Би Ти Ви

"Това е такава идиотщина". Това каза министърът на отбраната Красимир Каракачанов пред Би Ти Ви по повод изказванията на депутатът Петър Петров от НФСБ за децата с увреждания. "Когато искаш да кажеш нещо и искаш да бъдеш разбран правилно, трябва да намериш правилните думи. Всичко останало води до скандали".

"Премиерът реагира нормално на оставката на Симеонов. Валери взе решението си сам. Не е имало опити за убеждаване. Моята роля на буфер приключи. Ако някой иска да работи, да работи", добави той.

"Това е творческо предложение. Продължавам да мисля творчески и както съм казал много пъти коалиционните въпроси е редно, дори да са творчески, да ги обсъждаме помежду си. Сега ще настоявам във вторник да разгледаме това предложение и няма никакъв проблем да си подам оставката", каза още Каракачанов. "Творчески ще продължа да разсъждавам във вторник, когато се надявам това негово предложение да бъде развито на коалиционния ни съвет".

"Аз не се обиждам от нищо. Ако някой смята, че може творчески, на гърба на своите партньори, да си прави личен имидж, аз лично смятам, че няма смисъл от такава коалиция", допълни министърът на отбраната.

"Не мисля, че трябва да има промени в коалижионното споразумение. Въпреки че нашата коалиция сега се държи доста странно, има наложаща нужда нашата програма за управление да я приоритизираме. Нека да има протести, но да не са за сметка на голямата част от обществото" заяви Каракачанов.