Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Подгответе са за контраофанзива на Каракачанов, който ще атакува разследващите далаверата с паспортите като предатели, защото сръбските и македонски власти използват корупционните новини за да разчистят терена от неудобни на място.
ВМРО е изградило мрежи зад граница, които ще ви убеждават че работята за страната, докато реално работят за бюджета на организацията и обогатяването на нейните лидери. Вчера искаха от мен интервю от македонска телевизия, което отказах, защото предполагах, че цялата тема ще се използва за дискредитация на всеки, които иска българско гражданство.

За това паралелно с разследването, трябва спешно да се променят закони, които да затворят уязвимите вратички, премахнат излишните документи, особено които могат да засегнат почтени българи в чужбина. Искаш глупав документ и хората са принудени да правят глупости, които го правят уязвими пред местните власти. Нали разбирате, че сръбските власти ще използват всеки повод да дискредитират процеса на търсене на български паспорти от етническите българи в Сърбия.

Защото е ясно, че филтрите за български произход не са спрели престъпници да го получат, което означава че проказа е у дома. Пазете българите в чужбина от отровната корупционна среда у нас и от такива "родолюбци" като Каракачанов.

*От фейсбук!