Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ПО ВТОРИЯ НАЧИН: Познати и приятели молят Цветанка да им издейства услуги от Цветан Цветанов.
ПО ВТОРИЯ НАЧИН: Познати и приятели молят Цветанка да им издейства услуги от Цветан Цветанов.

 

 

"С Веско започнахме да се срещаме само за да се оплакваме един на друг. Той беше събрал много болка. Тъкмо се беше развел. Нямах никаква представа, а по същото време течаха моите бракоразводни дела. Засякохме се на площадката пред асансьора на хотел в Албена. Разменихме си телефоните. Минаха два, три месеца, съвсем бях забравила за него. И тогава той ми се обади", споделя пред "168 часа" съдбоносната среща с Веселин Маринов съпругата му Цветанка. Двамата са женени от октомври 2009 година. Въпреки че връзката им е едва от две години, двамата се познават повече от десет.


"Започнах работа веднага след като завърших училище в хотел "Плиска". По това време хотелът беше на авиокомпания "Балкан", а аз мечтаех да стана стюардеса. Мислех, че това е шансът ми да се издигна. Междувременно Веско

беше станал звезда

Тъкмо беше излязла песента "Горчиво вино". Постоянно провеждаше бизнес срещи в хотела. Само се поздравявахме. Никога не съм си и представяла, че Веселин Маринов ще стане мой съпруг", спомня си Цветанка. При първата си среща с певеца тя остава с неособено топли спомени от изпълнителя на "Нашата полиция".
"Подписа ми автографа с пълното ми име Цветанка. Погледнах го доста резервирано. Никой не ме нарича така. Всички ме знаят Цвети. Не съм и предполагала, че Веско има навика да нарича хората с пълното им име. Още се обръща към мен с пълното ми име", обяснява Маринова. До ден днешен тя е убедена, че съдбата има пръст в неволното им запознаване. "Не спирам да си мисля как се уцелихме да се срещнем. Ако се бяхме засекли преди година например, дори и телефона нямаше да си дам. Затова, когато някой нарича срещата ни случайна, изобщо не се съгласявам. Може би точно така е било писано да се случи", обяснява бизнес дамата. Съпругът є освен с албумите и песните си нашумя и около приятелството си с министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. Покрай близкото им познанство, и Цветанка от първа ръка се сблъсква с неудачите да бъдеш приближен до властта в България.
"Откакто се заговори, че сме приятелско семейство с Цветан Цветанов, не мога да се отърва от обаждания. Непрекъснато искат нещо от вътрешния министър, и то чрез мен. Я на някой му взели книжката, я някой го ограбили на улицата. Подпалват ми телефона. И то хора, които съм виждала веднъж в живота си. Или такива, които не съм си и мислила, че могат да ми се обадят. Няма да забравя и

най-абсурдното обаждане

 което съм получавала в последните месеци. Далечни познати искаха от Цветан Цветанов да издирва наемателите им. Момчетата бяха пропуснали няколко вноски, а от мен искаха ходатайство Цветанов да ги вкара в ареста едва ли не", разказва съпругата на Веселин Маринов. Бизнес дамата се оказва непрекъснато търсена за ходатайство пред Цветанов.


"Как изобщо си го представят, че ще кажа на Цецо: "На еди-кой си са му взели книжката. Моля те, заеми се, направи нещо." Ненормално ли е изобщо да си помислиш, че това се случва? Как може министър да се обажда и да казва: "Ето това са мои хора. Свърши им работата." Сега времената се смениха. Днес много от проблемите не се уреждат нито с връзки, нито с пари", продължава Цветанка. Близкото приятелство на съпруга є и министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов не спира да е в центъра на общестествено внимание. Двамата се запознават преди години. Съседи са по блок, а и се засичат заедно в парка по време на сутрешен джогинг. Отколешният навик се е запазил до ден днешен. Единствената разлика в утринните разгрявки преди и след назначаването на Цветанов за министър са яките момчета от Национална служба "Охрана", които го пазят 24 часа в денонощието.


"Веско и Цветанов продължават да тичат заедно. Зад тях бягат гардовете на НСО. Те са спортни момчета, така че няма никакъв проблем. Стават просто по-голяма групичка. В началото беше странно, сега вече и с това са свикнали. Просто избират специални места за сутрешния джогинг", обяснява с усмивка Цветанка. Самата тя е

доверена приятелка

на жената на Цветанов - Деси. Съпругата на вътрешния министър трудно свикнала с неспирната стража на НСО.


"Деси е много земен и добър човек. В началото се чудех как ще свикне с всичкото внимание, както и с непрекъснатото присъствие на гардовете от НСО. Все пак нямаше друг начин. Тя свикна, доколкото може въобще да се свикне", обяснява Маринова.
Около семейното приятелство с Цветанов Веселин Маринов огласява всеки предизборен концерт на ГЕРБ. Мнозина си спомнят времето, в което звездата от "Горчиво вино" пееше за БСП. Освен приятелството с вътрешния министър съществуват и други причини Маринов да смени отбора.


"Много от колегите на Веско пеят за кого ли не. Не се прилепят нито към идея, нито към политически лидери. Веско не е такъв. Причината да се откаже да пее за БСП са многото разочарования, които понесе от самите социалисти. Беше му криво. Мъжът ми не е предател и затова дълго не сменяше отбора. Все пак в ГЕРБ нямаше как да не отиде - заради Цветанов. Избра това, и понесе всички негативи от решението си", обяснява Цветанка Маринова. Да пее за ГЕРБ не е било никак лесно решение за Веселин Маринов. "Преди го обвиняваха, че БСП го създаде, а Веско им обръща гръб. И двете неща са абсолютно неверни. Мъжът ми постигна всичко с работа. Не е обръщал гръб на никого. Той се бореше за каузата на БСП. Считаше, че идеята е много чиста. Тъгуваше по социализма. Но с времето осъзна, че нищо не се случва. "20 години чаках, но нищо не се променя към по-добро", каза ми Веселин преди окончателно да се откаже. Понесе в личен план много разочарования от самите социалисти. Чашата преля, когато БСП го качиха на една сцена с Азис" - обяснява Цветанка.


Наскоро за нея се заговори като за човека, подбиращ стайлинга на родните депутатки. Гръмнаха заглавия, че съпругата на Веселин Маринов детронира Жени Живкова и вече е новата модна диктаторка в парламента. Вестите, че Цветанка обгрижва облеклото на народните избранички, се оказват неверни и

силно преувеличени


"Никакви подобни амбиции нямам. Нашите клиентки са лекарки, адвокатки, нотариуси. Има и депутатки, разбира се. Но не това е причината да се заговори, че измествам Жени Живкова. За това се разшумя, след като лично Цецка Цачева откри магазина" - обяснява Цветанка. Магазинът е представителство на търговската марка "Скарлет" от Велико Търново за дамски облекла. Веселин Маринов е съученик с великотърновската дизайнерка Мария Маркова, която прави дрехите. Той я запознава с жена си и така стигнали до идеята Маринова да открие бутик за облекла.
Известността на съпруга є носи не само полезни контакти и позитиви. Цветанка не иска и да си спомня скандалите около песента "Нашата полиция", изпълнена от Веселин Маринов на празника на МВР.


"Ако Веско не беше близък с Цветанов, тази песен щеше да си мине и замине. Приели бяхме, че песента ще бъде оплюта. Тя е много хубава, текстът е възпитаващ. Това хората не можаха да разберат. Търсеше се единствено само лошото. Кой ли не се упражни в красноречие да плюе "Нашата полиция", обяснява Маринова. Освен скандалите, слухове за космически хонорари не спираха да циркулират. 100 хил. и 50 хил. лева са само част от спряганите суми.


"Винаги е така, няма ненаказано добро. Веско никога не би взел пари от Цветанов. Не само мъжът ми, но и всички, участвали в правенето на песента, не получиха заплащане. Веско много се нервираше, когато тези цифри започнаха да се тиражират. Вместо богатство, тази песен му донесе

единствено и само негативи

гневи се съпругата Цветанка. Маринов заделил от личните си средства, за да почерпи останалите участници в реализирането на "Нашата полиция". "Ходи да купува вино на Евтим и Тончо да ги черпи по повод на това, че излезе песента."


Самият певец се оказва неразбран сред колегите си, казва жена му. Маринов няма близки приятели нито сред фолкпевците, нито сред естрадата.
"Веско нито е естраден певец, нито е фолкпевец. Във фолксредите не го приемат като техен. В естрадата по същия начин. Той се обособи като певец със свой собствен стил. С фолкпевците няма общ език. Той няма техния начин на живот, техните клипове, тяхното виждане за нещата. Той е един шлагерен певец. Единствено с Митко Димитров се чуваме и сме близки", обяснява Цветанка.


Въпреки близкото приятелство с министъра на вътрешните работи, съпругата на Веселин Маринов е убедена, че познанството им е донесло единствено негативи.
"Влязохме в устата на хората и започнаха непрекъснато да ни обсъждат. Дори за празнуването на Нова година трябва да се крием. Ще сме заедно с Цецо Цветанов в провинцията. Омръзна ни от папарашки снимки по бански и без бански. Вече се пазим да казваме къде отиваме и къде ще празнуваме. Въпреки това винаги се намира по някой издайник", обяснява Маринова.

 

Повече за Веселин Маринов можете да прочетете тук

 

 

Уникални модели за Цецка Цачева

Председателката на Народното събрание Цецка Цачева може да се похвали с дрехи без еквивалент от дизайнерката на "Скарлет".
"За г-жа Цачева например правим специални, уникални модели, които се шият по една бройка - за нея", обяснява Цветанка. Председателката на парламента е много заета и не е имала възможност да намине към шикозния бутик на улица "Верила".
"На откриването Цецка Цачева бързаше много, защото я чакаше още едно откриване. Купи костюм за племенницата си и си тръгна. Не знам дали тя повлече крак, за да започнат да прииждат клиентки депутатки. Но тя е толкова ангажирана, че едва ли може да се занимава с реклама на каквото и да било. Последните пъти, когато є предлагам да дойде в бутика, тя няма време", обяснява Цветанка.

 

Отличникът на НАП

"В моя магазин за бижута преди година имаше регулярна проверка на НАП.
Сестра ми, която е управител, обясни, че се омъжвам за Веселин Маринов. В този момент единият от данъчните, който не отронваше и дума и само си водеше бележки, се оживи. Обясни, че Веско е единствения певец, който има касов апарат след 2000 година", обяснява Цветанка. За да бъде изряден платец, изпълнителят на "Горчиво вино" поддържа цял офис момичета, които се грижат за счетоводството.

 

Винаги притеснен преди концерт

Изпълнителят на "Нашата полиция" прави по 70 концерта на година.
Сред впечатляващата цифра винаги изпъква годишният концерт в зала едно на НДК. "Откакто го познавам, той винаги се притеснява. Винаги казва, този път се провалих окончателно. Залата няма да се продаде." Започва едно треперене, което продължава до последното ръкопляскане на концерта. В крайна сметка не само продава всички билети, а има и правостоящи", обяснява емоциите на съпруга си преди емблематичния концерт Цветанка. Тази година коледният концерт на Веско Маринов е на 17 декември в зала едно.

 

 

ПРОБИВ: Цветанка е отворила луксозен бутик в близост до най-модната търговска улица “Витошка”.
ПРОБИВ: Цветанка е отворила луксозен бутик в близост до най-модната търговска улица “Витошка”.
НА УХО: Веско пее една от романтичните си балади на министър Цветанов и съпругата му Деси.
НА УХО: Веско пее една от романтичните си балади на министър Цветанов и съпругата му Деси.
СТРАСТ: “Обичам Веско както го обичах на сватбения ни ден”, разкрива съпругата му.
СТРАСТ: “Обичам Веско както го обичах на сватбения ни ден”, разкрива съпругата му.
БИЗНЕС: Цветанка заедно със дизайнерката Мария Маркова.
БИЗНЕС: Цветанка заедно със дизайнерката Мария Маркова.