Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Семейството убийци привличало самотни майки с обяви за бебешки дрехи

Труповете били открити във фризера

Гражданите на малкотоградче Екатепек в Мексико станаха свидетели на истински филм на ужасите. Мъж и жена успяха да вдигнат на крак цялата местна полиция, след като стана ясно, че са убили над 20 млади жени. Останките им били намерени разчленени в къщата на мексиканското семейство.

Двойката серийни убийци била разкрита, след като била спряна на улицата за проверка. В бебешката количка, която семейството бутало спокойно по улицата, неочаквано за властите било открито голямо количество човешки кости. Мексиканците от известно време били следени от полицията, която ги свързвала с изчезването на млада жена и двумесечното й бебе. Никой не очаквал обаче, че труповете ще се окажат доста повече.

По време на проверката мъжът и жената се държали изключително спокойно пред полицията. Те били подозирани в над 10 убийства, но успели да изненадат властите, като признали за 20 свои жертви. Мъжът с изключително

спокоен тон и ведра усмивка дори разказал

как именно са извършени убийствата. Той признал, че голяма част от жертвите били изнасилени от него, преди да бъдат разчленени.

Според експертите мъжът има профил на истински психопат, който се нуждае зверствата му да станат достояние на повече хора, за да се прочуе. Той иска снимката и името му да са във всички вестници. Мъжът е диагностициран с "психично разстройство, съответстващо на психоза, и разстройство на личността", а жената е "умствено увредена още от раждането си". Експертите са категорични обаче, че психичното им състояние не е причина за извършените зверства, защото и двамата умствено добре различават правилно от погрешно. Семейството има три деца, които сега ще бъдат поети от социалните служби. Все още не е ясно дали жестокостите не са се случвали пред очите им.

След задържането на убийците Хуан Карлос Н. и съпругата му Патрисия Н. полицията започва щателна проверка в дома им, където се натъква на нечувани зверства. Като в истинска хорър история

останките от човешките тела

са навсякъде

Семейството било напълнило фризера си с нарязани тела, а в няколко пластмасови кутии били разчленените глави на жертвите.

"Това е нечувано, никога не сме се сблъсквали с подобен случай. Изключително хладнокръвие и желание за убийство без никаква причина. Жертвите не са провокирали семейството с нищо. Те не са се познавали", коментира в свое интервю прокурорът на щата Мексико Алехандро Гомес.

Повечето жертви били самотни майки. Те били подлъгвани от двойката убийци с изгодни предложения за продажба на бебешки дрехи и принадлежности. Жените се обаждали на телефонен номер по дадена обява, а когато отивали да си вземат стоката, били нападани. Много от тях са изнасилвани, преди да бъдат убити. Те са ограбвани, а вещите им са продавани. За да прикрият следите си, серийните убийци нарязвали телата и ги поставяли във фризерите си. Част от труповете са

открити циментирани в двора на мексиканците

Намерени са данни, че мъжът дори е продал двумесечното бебе на една от жените на друга двойка, която също е арестувана.

Как реагира обществеността, четете в хартиеното издание.