Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

От ЛИЛИ КЛИСУРОВА

"Ще съдя Цветанов и Добрев за клевета, те в продължение на месеци говорят клевети по мой адрес, неща, които нямат нищо общо с действителността и съм сигурна, че тези двама души ще бъдат осъдени."

Това заяви соцдепутатката Елена Йончева в кулоарите на парламента. Тя направи коментара си след скандал в студиото на bTV  тази сутрин.

Йончева напомни, че вече е осъдила премиера Бойко Борисов и ГЕРБ за клевета.

За голямо съжаление, който започне голямо журналистическо разследване, намират начин да притискат, коментира Йончева. И напомни случая с оградата по границата, както и информацията за заразената с уран вода в Хасково.

"По същия начин, когато показахме цялата схема в община Хасково, когато един депутат е създал феодална структура - отново бях заплашена, че ще бъда дадена на съд. Ще ги съдя и в България, и в Страсбург", каза тя. И изрази и съмнения, че "и водещият Хекимян е участвал едва ли не в схемата на ГЕРБ", защото предварително се били разбрали за други неща да говорят. Не съм хвърлила микрофона, заяви Йончева, но изтъкна, че е нямало как да остане повече в студиото. ГЕРБ смята, че може да поръча един депутат, по този начин да го притиска, да го хулят, да се разхождат по медиите и да приказват лъжи, допълни соцдепутатката.