Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ТРИ ОТ ГОЛЕМИТЕ ДЖАКПОТИ НА ТОТОТО ПАДНАХА НА МОРЕТО

96-ият ТОТО милионер спечели 7 111 714 лева от играта „Тото 2 – 6 от 49“ срещу залог от 2.40 лв.

Най-големият джакпот в България в размер от 7 111 714 лева в играта „Тото 2 – 6 от 49“ беше спечелен преди броени дни. Грандиозната сума намери своя собственик в град Бургас срещу фиш от 2.40 лева в 76-ия тираж.

Всички се питат как ли изглежда 96-ият милионер – дали е мъж или жена, на каква възраст е, дали е посетител на крайморския град или е родом оттам. Това са само догадки, защото все още тото късметлията е неизвестен. Знае се единствено кой е пунктът, където е пуснат фишът - в бургаския квартал „Меден рудник“. Интересното е, че той се оказва късметлийски и там редица пъти са регистрирани големи печалби. Това е единственият пункт в страната, в който са спечелени цели четири автомобила от Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“. Жители на града през последните дни вместо с “добър ден” се поздравяват с “провери ли си фиша”. Причината е, че всеки бургазлия може да е 96-ият тото милионер! Но от вчера из града плъзна мълвата, че милионерът вече е разбрал за печалбата си и е организирал тридневни пиршества с близки и далечни роднини.

Не само пунктът, а цялата област носи късмет на участниците, защото това е вторият милионер в Бургаско само за последните 3 месеца. През лятото в град Царево беше спечелена солидната сума от над 1 000 000 лева от играта „Тото 2 – 6 от 42“. Джакпотът моментално беше зареден с нови 300 000 лева. Няколко дни по-късно нов участник, пуснал своя фиш в гр. Айтос, уцели печелившите числа и се сдоби с над 330 000 лева. Дали пък и джакпотът в „Тото 2 – 6 от 49“ няма да последва този пример? Шестцифрената комбинация там може да направи отново един българин милионер. Дали това ще се случи, предстои да разберем. Джакпотът в играта вече е рестартиран и за следващото теглене очаква своя късметлия с 2 500 000 лева.

Малко за много - печалби за милиони срещу залог от левче!